spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

VOTAȚI Monique Family, trupa de dans din Bârlad, la „Românii Au Talent!” | VIDEO

spot_imgspot_img
- Advertisement -

SUSȚINEȚI COPIII TALENTAȚI… Bârladul va fi reprezentat în această seară în Marea Finală a emisiunii Românii au Talent de trupa de dans “Monique Family”. Vă rugăm să ne urmăriți începand cu orele 20:30 și nu veți regreta! Mai jos informații despre cum ne puteți vota. Vă rugăm să distribuiți și d-voastra pentru a ne mări numărul de susținători!

VOTAȚI 01 „Monique FAMILY”

Astăzi este o zi importantă pentru NOI, este încununarea zilelor și orelor petrecute în sală pentru repetiții… puteți fi alături de noi și să VOTAțI în această seară MAGICă – CODUL – 01… după start vot!

De asemenea, cei din DIASPORĂ… puteți să fiți alături de noi cu 1 VOT online GRATUIT … intrând pe link-ul de mai jos… selectând „MONIQUE FAMILY”… și completând adresa voastră de email … apoi trebuie NEAPARAT să intrați pe email și să CONFIRMAȚI (altfel NU se ia in considerare votul!)

https://vot.romaniiautalent.protv.ro/

Avem nevoie de VOTURILE voastre, pentru a putea câștiga marea FINALĂ… avem șanse MARI!

Reguli de respectat pentru o votare corectă

„Este cel mai important moment de până acum și astăzi, 12 Mai, la ora 20.30 pe PRO TV, avem nevoie de TOATĂ SUSȚINEREA celor din Bârlad, dar și a tuturor vasluienilor, precum și a tuturor prietenilor și susținătorilor!! Votați-ne”, a precizat Monica Avram, conducătoarea trupei Monique Family! Iată regulile de votare:

  • De la orice telefon la care se va putea vota … va fi anunțat în cadrul emisiunii RAT din seara de 12 Mai, incepand cu ora 20.30 . Pentru a nu se vota din greșeală înainte de START VOT, tot atunci se va preciza dacă se va scrie numele concurentului sau un număr de COD (de exemplu… votati 06 sau votați 04… sau altceva… deci mare atenție la precizarile din timpul emisiunii.
  • Se va vota prin SMS (maxim 10 mesaje de pe fiecare telefon) și ONLINE (doar 1 singură dată, accesând site-ul: https://vot.romaniiautalent.protv.ro/.

Vedeti că după Votul ONLINE (care este gratuit și doar o singură dată, trebuie să intrați pe mail-ul dvs. să dați o confirmare, altfel nu se ia în considerare votul! Tarif 1 SMS – 0,48 eur (cu TVA inclus)

Mulțumim, NOMIS SRL 2003 pentru că ne-ați asigurat TRANSPORTUL la București… în Marea Finală… suma integrală fiind de 7.600 lei și în semifinale jumătate din sumă 4.760… cealaltă jumătate fiind suportată de către Primăria Bârlad!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.