14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Vouchere vacanţă 2021. Surpriză în acest an. Românii au folosit cu 34% mai mult tichetele anul acesta

Rezervările cu tichetele de vacanţă au crescut anul acesta cu nu mai puţin de 34% . Cu toate acestea, un număr considerabil de astfel de vouchere au rămas încă nefolosite, arată un studiu recent.

Vouchere vacanţă. După ce anul trecut românii s-au văzut nevoiţi să îşi amâne sau chiar să îşi anuleze vacanţele pe fondul apariţiei pandemiei, în prezent asistăm la o creştere a numărului de rezervări şi, implicit, a numărului de turişti.

Astfel, ameninţările celui de-al patrulea val sunt din ce în ce mai prezente şi mulţi români sunt descurajaţi de schimbările de pe-o zi pe alta în ceea ce priveşte condiţiile de călătorie sau necesitatea testării PCR, atenţia turiştilor români se îndreaptă spre destinaţii interne. La această creştere a turismului intern contribuie şi faptul că românii îşi pot achita cazarea cu voucherele de vacanţă primite de la angajatori. …https://www.romaniatv.net/vouchere-vacanta-2021-surpriza-in-acest-an-romanii-au-folosit-cu-34-mai-mult-tichetele-anul-acesta_5669828.html
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here