spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Vrănceanu câştigă a treia etapă Preuniversitaria

- Advertisement -

Vineri seară a avut loc la Casa de Cultură “Vasile Alecsandri” a treia şi ultima etapă preliminarie la Preuniversitaria. Au concurat pentru a intra în finală Colegiul “Mihai Eminescu” şi Colegiul Naţional “Gheorghe Vrănceanu”.

Evenimentul a debutat cu majoretele fiecărui liceu, după care a urmat prezentarea generală a celor opt concurenţi pentru titlul de Miss, respectiv Mister Preuniversitaria.
Momentele artistice puse în scenă de fiecare liceu, dintre care modă, teatru, muzică şi dans, au fost punctate de către juriu, concurenţa fiind una foarte strânsă până la sfârşit.

Cea care a făcut diferenţa între cele două licee a fost proba de cultură generală unde Colegiul Naţional “Gheorghe Vrănceanu” a obţinut punctaj maxim. Tot Vrănceanu a câştigat cel mai mare punctaj din această competiţie la secţiunea “Prezentatori”.

După proba de seară, au urmat apoi interpretări de muzică populară şi muzică uşoară, o reprezentaţie de dans care a ridicat sala în picioare, realizat de Alex Dutcovici împreună cu partenera sa, şi deverse reprezentaţii de break dance şi dans modern.

În cele din urmă a avut loc premierea. Titlul de Miss Preuniversitaria i-a revenit lui Wanda Dimarco de la Colegiul Naţional “Gheorghe Vrănceanu”. Pe locul doi s-au situat Alina Vârlan şi Alisa Păun, iar locul trei a fost obţinut de Cristina Mondan.
Titlul de Mister Preuniversitaria a fost obţinut de Adi Grădinariu, locul doi de Sorin Răstoacă şi Adi Florea, iar pe locul trei s-au situat Constantin Cernega şi Bogdan Dumitriu.

Joi, 26 mai şi vineri, 27 mai, vor avea loc finalele pe secţiuni, la care vor participa cele mai apreciate momente de la aceste baluri, urmând ca pe 3 iunie să aibă loc Gala Laureaţilor.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.