spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
02-oct.-2023

Vrea o victorie cu dedicatie

- Advertisement -

CONTINUITATE… Eliminatã din Cupã, FC Vaslui va încerca sã scoatã maximul în Campionat, acolo unde sperã ca la sfârsitul editiei sã fie pe podium. Pentru asta “galben-verzii” vor trebui sã înnoade sirul victoriilor din ultimele douã meciuri, primul pas urmând a fi partida contra Gloriei Bistrita. Ardelenii vin la Vaslui din postura de echipã care nu a obtinut în acest sezon, nici o victorie în deplasare, în timp ce “galben-verzii” îsi primesc oaspetii cu un moral foarte scãzut dupã rusinea de la Slatina. Lopez Caro a spus cã o eventualã victorie în aceastã searã ar fi cadoul ideal pentru finantatorul Adrian Porumboiu.

Eliminatã din Cupã, FC Vaslui nu îsi mai permite pasi gresiti în campionat, acolo unde finantatorul Adrian Porumboiu îsi doreste o clasare pe o pozitie cât mai bunã. Pentru aceasta, “galben-verzii” vor trebui sã trateze cu maximã seriozitate si concentrare fiecare partidã de acum înainte, orice meci putând fi crucial în vedere îndeplinirii obiectivului. Pe “Municipal” va veni Gloria Bistrita, echipã care ocupã, dupã opt etape, pozitia a 11-a si care recent a reusit sã se califice în optimile Cupei României. Cu un golaveraj nul, de 11 goluri marcate si 11 primite, Bistrita nu a reusit sã obtinã nici o victorie în acest sezon în partidele din deplasare, în patru partide, fiind învinsã de trei ori si într-una obtinând un rezultat de egalitate. De cealaltã parte, ‘‘galben-verzii’’ sunt foarte puternici pe teren propriu, acolo unde cedeazã foarte greu puncte, în acest an pe ‘‘Municipal’’ Steaua fiind singura echipã ce a reusit sã se impunã. La meciul din aceastã searã felul în care Caro va reusi sã îsi remonteze elevii va conta decisiv în stabilirea rezultatului final, deoarece ‘‘galben-verzii’’ sunt cu moralul la pãmânt dupã ce au fost eliminati rusinos din Cupa României. Cel mai mare pericol pentru poarta lui Kuciak va veni din partea cuplului de atac, alcãtuit din fratii Moraes, brazilienii demonstrând cã se descurcã de minune atunci când evolueazã împreunã în avanposturi. Antrenorul Lopez Caro a declarat cã îsi doreste ca echipa sã facã un meci bun contra bistritenilor, din care sã scoatã maximul de puncte, si ca printr-o victorie sã-l mai ‘‘înmoaie’’ pe finantatorul clubului,care zilele urmãtoare îsi va serba ziua de nastere : ‘‘Sper sã facem un meci bun cu Bistrita si sã câstigãm. Acesta ar fi cadoul meu pentru domnul Porumboiu.’’

Sânmãrtean, eliminare dubioasã

Cea mai importantã absentã din tabãra vasluienilor va fi Lucian Sânmãrtean, mijlocasul fiind eliminat în partida de Cupã de miercuri, dupã un fault asupra unui fotbalist de la ALRO Slatina. Oricât de încãrcatã ar fi fost partida, Sânmãrtean a recurs la un gest care nu se cuvinea, mai ales cã în acele minute echipa avea mare nevoie de ajutorul lui. Datoritã eliminãrii, Sânmãrtean va absenta de la întâlnirea cu fosta sa echipã, Gloria Bistrita.

“Se întãmplã oriunde”

Alro Slatina a realizat cea mai mare surprizã în 16-imile Cupei României eliminãnd formatia patronatã de Adrian Porumboiu. Finantatorul “galben-verzilor” crede cã fobalistii pregãtiti de Lopez Caro si-au tratat cu superficialitate adversarul. Acesta se consoleazã cu gãndul cã echipe mari din Europa au pãtit acelasi lucru ca si FC Vaslui. “Când îti privesti adversarul de sus, îti cade nasul în farfurie. Asa s-a întâmplat cu noi în Cupa României. Cei de la Alro Slatina si-au dorit mai mult calificarea si au reuşit. Asta este. Până la urmã, vãzând ce se întâmplã si în Cupa Angliei, cu Liverpool, care a fost eliminatã de o echipã de liga a IV-a, nu este o asa mare tragedie. Se întâmplã oriunde. Si Real Madrid a fost eliminatã sezonul trecut de o necunoscutã de prin liga a IV-a”, a declarat Adrian Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.