spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Vrei sã lucrezi la Penitenciar ?

spot_imgspot_img
- Advertisement -

În perioada 26.03 – 05.04.2013, o echipã mixtã formatã din cadre ale Penitenciarului Vaslui va derula în liceele din judetul Vaslui o campanie de informare privind ocuparea locurilor vacante pentru admiterea în anul 2013 în institutiile de învãtãmânt aflate în subordinea Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a Ministerului Administratiei si Internelor precum si a Ministerului Apãrãrii Nationale.

Cu aceastã ocazie, vor fi distribuite liceenilor pliante cu scolile care formeazã ofiteri si agenti de penitenciare si vor fi prezentate diverse alte materiale care sã capteze interesul elevilor claselor a XII-a pentru oferta educationalã. Administratia Nationalã a Penitenciarelor pune la dispozitia absolventilor de liceu cu diplomã de bacalaureat, în sesiunea 2013, locuri la: Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti, Academia Nationalã de Informatii „Mihai Viteazul” din Bucuresti, Academia Fortelor Terestre „Nicolae Bãlcescu” din Sibiu, Academia Tehnicã Militarã Bucuresti, Institutul Medico – Militar din Bucuresti, Scoala Militarã de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I Pitesti’’, Scoala Nationalã de Pregãtire a Agentilor de Penitenciare Târgu Ocna. Avantajele oferite de aceste institutii de învãtãmânt sunt urmãtoarele:

-acordarea unei solde lunare pe timpul studiilor;

-asigurarea în conditii de gratuitate a cazãrii, mesei, echipãrii, cursurilor si asistentei medicale pe timpul scolarizãrii;

-asigurarea unui loc de muncã stabil dupã absolvire, prin repartizarea într-o unitate din sistemul penitenciar;

-conditii de salarizare decente;

– asigurarea unui climat organizational motivant, propice pentru dezvoltarea carierei.

Activitatea profesionalã a personalului din sistemul administratiei penitenciare se desfãsoarã în interesul comunitãtii, prin punerea în aplicare a legislatiei privind executarea pedepselor si a mãsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, în limitele competentelor stabilite de lege. Detaliile referitoare la înscrierea si desfãsurarea admiterii, pot suporta modificãri în functie de dispozitiile si reglementãrile survenite la nivelul fiecãrei institutii de învãtãmânt. Informatii detaliate privind taxele de concurs si documentele suplimentare specifice pentru fiecare institutie de învãtãmânt se pot obtine de pe paginile de internet ale acestora si de la sediile unitãtilor penitenciare. .De la conditiile de înscriere nu se acordã derogãri. Relatii suplimentare la Penitenciarul Vaslui, telefon: 0235/322510 interior 121.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.