23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

Vreme de iarnă în România, la începutul toamnei. Se anunță brumă, ninsori și temperaturi neobișnuit de mici

- Advertisement -

Vreme deosebit de rece se anunță în următoarele zile. Din peisaj nu vor lipsi ploile, care se vor semnala în majoritatea regiunilor, dar și ninsori la munte. Meteorologii anunță că va apărea și bruma. În Lunca Dunării se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi.

Vreme deosebit de rece, cu căderi de brumă, se anunță în următoarele zile. Din peisaj nu vor lipsi ploile, care se vor semnala în majoritatea regiunilor, dar ninsori la munte. În Lunca Dunării se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi. Conform ANM, aici mercurul din termometre va atinge 20 grade Celsius.

Ploi și lapoviță

Miercuri, 21 septembrie, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în ţară, vremea va fi rece pentru această dată în toate regiunile, chiar deosebit de rece în vest, sud-vest, centru şi nord, precum şi în zonele montane şi submontane. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului unde local şi temporar va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza şi seara, iar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse.

Ploile vor avea şi caracter de aversă, trecător mai ales în sud vor fi posibile şi descărcări electrice, iar în zonele de munte îndeosebi la altitudini de peste 1500 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de măzăriche, lapoviţă şi ninsoare. Conform meteorologilor, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în nord-est şi în extremitatea de sud-vest….https://adevarul.ro/stiri-interne/meteo/vreme-de-iarna-in-romania-la-inceputul-toamnei-2206731.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.