Vreme schimbătoare, cu temperaturi mari dar și furtuni, în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo pe regiuni

Vara începe să-și facă simțită prezența. Potrivit prognozei pe două săptămâni publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, vremea va fi caldă în toată ţara, cu maxime care vor atinge 30 de grade în Muntenia şi Moldova. De la jumătatea acestei săptămâni însă creşte instabilitatea atmosferică în majoritatea regiunilor.

MOLDOVA

În primele patru zile vremea va fi caldă, călduroasă în timpul după-amiezelor, cu o medie a temperaturilor maxime în jur de 30 de grade. Ulterior, pe fondul generalizării instabilităţii atmosferice, se estimează o scădere uşoară de temperatură spre o medie regională de 27…28 de grade. Media temperaturilor minime va fi în creştere uşoară, de la 14 grade în prima dimineaţă, spre 17 grade la finalul primei săptămâni, iar pentru a doua săptămână media acestora va fi de 15…16 grade.

Instabilitate atmosferică se va menţine accentuată pe tot parcursul celor două săptămâni, însă probabilitatea pentru cantităţi de apă însemnate va fi mai ridicată în intervalul 11 – 16 iunie. …https://www.digi24.ro/stiri/vreme-calda-dar-si-furtuni-puternice-cum-va-fi-vremea-in-urmatoarele-doua-saptamani-1319718
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ