Vremea Nouã dominã autoritar piata media din judetul Vaslui!

CIFRE Conform traficului înregistrat pe Internet, cotidianul Vremea Nouã este, de departe, cel mai citit ziar din judetul Vaslui. Doar în ultimele 7 zile, editia electronicã a acestui ziar a fost accesatã de aproape 5000 de vizitatori noi, dovadã a faptului cã efortul fãcut de ziaristii de la Vremea Nouã în preajma alegerilor prezidentiale a fost apreciat de cititori. În total, pe site-ul vrn.ro au fost înregistrati în ultima sãptãmânã 37. 170 de vizitatori unici. Pentru comparatie, celelalte douã ziare înregistrate la trafic, Monitorul de Vaslui si Est News, au avut în aceeasi perioadã de timp doar 7710, respectiv 9708 vizitatori unici!

Cifrele aratã cã Vremea Nouã nu prea are concurentã în judetul Vaslui. Toate celelate ziare din judet nu au în total nici mãcar o jumãtate din cititorii care urmãresc în fiecare zi cotidianul Vremea Nouã. În clasamentul national mass-media (ziare, televiziuni, posturi radior, etc) Vremea Nouã ocupã pozitia 59. Mult mai jos se regãsesc, ziarul Est News (pozitia 126) si Monitorul de Vaslui (141). În fapt, primul beneficiazã de pe urmele cititorilor Obiectiv de Vaslui, în timp ce al doilea pãstreazã traditia de câtiva ani buni, de cel mai slab ziar din judet. Nu spunem noi, ci cifrele!

Demonstratie de fortã fãcutã în preajma alegerilor

Faptul cã în ziua alegerilor, ziaristii de la Vremea Nouã au postat în timp real informatii privind votarea din judet a fost apreciat de cititori. De asemenea, trebuie mentionat cã Vremea Nouã a fost singurul ziar care a publicat rezultatele votãrii în toate orasele si comunele din judet, potrivit numãrãtorii paralele. Toate celelate analize fãcute pe baza rezultatelor au avut prizã la public, dovadã fiind faptul cã în ultimele zile, doar pe Internet, Vremea Nouã a avut peste 10 mii de vizitatori unici în fiecare zi!

Cifre garantate de trafic.ro

Datele folosite în acest material sunt garantate de site-ul trafic.ro. Lansat in septembrie 2000, trafic.ro este liderul actual in monitorizarea audientei online din Romania. trafic.ro auditeaza in timp real peste 51.000 de site-uri autohtone active si ofera statistici relevante pentru intreg Internetul romanesc, constituind, astfel, cea mai reprezentativa imagine de ansamblu a acestui mediu.

Din ianuarie 2009, trafic.ro este membru al Web Analytics Association (WAA) – http://webanalyticsassociation.org, organismul international ce reglementeaza industria monitorizarii traficului online prin cercetare, dezvoltarea de standarde si promovarea practicilor acceptate, recunoscut ca autoritate in materie de nume importante ale industriei de profil precum Google Analytics, Omniture, WebTrends, Yahoo! sau CoreMetrics.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ