Vremea Nouă vă vine în ajutor. Descarcă noul formular, valabil pe perioada stării de alertă (DESCĂRCARE DOCUMENT)

ULTIMA ORĂ… Declarația pe propria răspundere care trebuie completată pentru ieșirea din localitate a fost publicată. Aceasta prevede 11 motive pentru care românii pot părăsi localitatea, printre care pentru interes profesional, în scop umanitar, pentru evenimente familiale, decese, dar și pentru activități recreativ-sportive individuale desfășurate în aer liber.

Noul model de declarație pe proprie răspundere pentru Starea de alertă, instituită din 15 mai 2020, pe o perioadă de 30 de zile, va fi folosit de către persoanele care se deplasează în afara localității, în interes personal, dar și profesional, legat de firma la care lucrează.

Pe lista de activități incluse în declarație se află și deplasările în afara localității „în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi”.

În localitate, deplasarea este permisă fără declarație pe proprie răspundere, dar cu respectarea unor norme de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Descarcă de aici Declarația pe propria răspundere pentru părăsirea localității în timpul stării de alertă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ