spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

Vreţi supersex? Puneţi-vă măşti!

- Advertisement -

Cotidianul britanic The Sun a dezvăluit ieri secretele mai multor staruri care se laudă că ştiu de ce “ingrediente” e nevoie pentru a avea o viaţă sexuală perfectă.

Modelul britanic Jordan, 32 de ani, una dintre cele mai sexy femei din Regat, afirmă că face frecve nt sex purtând diverse măşti pe faţă, atât ea, cât şi partenerul. “E interesant să descoperi, în funcţie de mască, de ce fel de sex vei avea parte. Şi e mereu diferit. E senzaţional şi nu te plictiseşti niciodată”, a dezvăluit Jordan.

Extrem de discret în privinţa vieţii sale, actorul Brad Pitt, 47 de ani, a dezvăluit, totuşi, că la reşedinţa lor de la Hollywood, el şi Angelina adoră să facă sex într-o  grotă săpată în stâncă, lângă piscină.

Actriţa Scarlett Johansson, 26 de ani, crede că nu e nimic mai incitant decât să faci sex într-o maşină. “E puţin pervers, nebunesc, dar extrem de sexy. Bancheta din spate mă fascinează mereu”, a afirmat ea, subliniind faptul că profită de orice ocazie în acest sens.

 Halle Berry e cunoscută drept o actriţă cu o viaţă sexuală  tumultuoasă. Ea a mărturisit recent că o excită cel mai tare atunci când partenerul îi dă să mănânce spaghete din mâna lui, în pat, indiferent cât de “murdară” e acţiunea. Mai mult, Halle, 44 de ani, susţine că adoră să lingă sosul de pe trupul iubitului.

Actorul Will Smith, 42 de ani, e invidiat pentru mariajul său perfect cu Jada. Cei doi au mărturisit că îşi condimentează viaţa sexuală jucând diverse roluri. Cel mai adesea, Will se costumează în supererou.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.