-8 C
Vaslui
09-feb.-2023

„Vulpita”, fugãritã de socrii din Blãgesti, care bãnuiesc cã e gravidã cu altul, nu cu fiul lor!

- Advertisement -

AGITATIE… Nori negri peste Blãgesti! Acces Direct a dat veste-n tarã cã Veronica si Viorel Stegaru au revenit iarãsi în capitalã, dupã ce ar fi scãpat cu fuga din casa socrilor „Vulpitei”. Gravidã pentru a doua oarã, Ilinca si Dumitru Stegaru i-au reprosat într-una „Vulpitei”, cã pruncul ce urmeazã sã se nascã prin aprilie nu e fãcut cu fiul lor. Dacã aceste bãnuieli sunt sau nu întemeiate, va avea grijã „Acces Direct” sã stabileascã în urmãtoarea perioadã, pentru cã iar se anuntã dezbateri furtunoase, în emisiunea în care Vasluiul pare sã nu mai scape de personaje negative. Cei mai în vogã însã rãmân „Vulpita” cea neastâmpãratã si sotul Viorel, care au reusit sã obtinã în cele 8 luni în care au stat zi de zi la Antena 1, o popularitate greu de închipuit, pentru niste indivizi cu 8 clase, asistati sociali si de o naivitate cum rar gãsesti. Si acum se întreabã multi oare ce le-o fi plãcut telespectatorilor atât de mult la cei doi vasluieni, deveniti de la începutul anului, un fel de „closcã cu pui de aur”, pentru audienta emisiunii „Acces Direct”.

Cine a crezut cã „Vulpita” si Viorel s-au linistit în casa pãrinteascã din Blãgesti s-a înselat! Ultimele vesti aratã cã cei doi n-au mai rãbdat dojana familiei Stegaru, care nu cred în ruptul capului cã zburdalnica Veronica este gravidã cu fiul lor. Si au decis sã fugã din Blãgesti, unde altundeva decât la Antena 1, unde nu le-a fost rãu deloc în primele 8 luni ale acestui an. Producãtorii au dat doar un scurt promo în finalul emisiunii de vineri, anuntând cã vasluienii au fugit din casa socrilor „Vulpitei”. În imagini se vede Veronica în aceeasi stare ca pe vremea în care nu era gãtitã de Acces Direct: îmbrãcatã ponositã, cu aceeasi cãciulã pe cap si cam speriatã. „Am plecat”, spune Viorel.

Fugã de criticile socrilor sau fugã de muncã?!

Gurile rele spun însã cã cei doi lenesi s-au cam sãturat de munca de la câmp si de prin ograda bãtrânilor Stegaru si si-au pregãtit minutios terenul pentru revenirea la Bucuresti. Au gãsit pretextul cã socrii o criticã prea mult pe nora „Vulpita” si, cum în capitalã erau asteptati cu bratele deschise, au fugit cât i-au tinut picioarele. „La tarã este de muncã. Au cal, gãini, trebuie sã rânesti, sã muncesti la câmp, sã aduni ce-ai semãnat, sã mãturi, sã speli. Dar ei nu au muncit niciodatã serios, cã nu le e în fire. Apoi, tanti Ilinca nu prea îi zicea Veronicãi nimic, dar nenea Mitrel (tatãl lui Viorel, n.r.) nu o suferea deloc. Fatã de noi, acum vreo sãptãmânã, nenea Mitrel o fãcea pe Veronica în toate felurile. Spunea cã numai la bãieti îi stã capul, în rest, la nimic nu se pricepe. Ei au vãzut filmuletul cu ea filmatã pe câmp, în timp ce era cu niste bãieti si vã dati seama cã nu o mai pot suporta. Nu stiu cum de au primit-o, cã nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai întelegãtoare, dar bãtrânul deloc. Are si dreptate”, spun vecinii. De reamintit cã Veronica si Viorel Stegaru au apãrut pe micile ecrane pe 5 ianuarie, la emisiunea „Acces Direct”, pentru a reprosa public Politiei din Bârlad cã nu trateazã serios cazul de viol si rãpire, a cãrui victimã ar fi fost sotia Veronica. Numai cã lucrurile au luat o întorsãturã cu totul neasteptatã, cãci „violul” s-a dovedit o inventie, iar sotia, o „Vulpitã” de pominã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.