Vulpița și Viorel, circ pe strazile Bârladului, cu un fan înfocat. Imaginile nu mai au nevoie de comentarii! (VIDEO)

Mare panaramă dăunăzi pe străzile Bârladului! Viorel și “Vulpița”, celebrele personaje promovate un an de zile de Antena 1, au dat nas în nas cu fanii înfocați. Unul dintre ei, cel puțin, părea cuprins de o euforie inexplicabilă, încât, în fața acestui moment, pesemne, de mare dramatism pentru el, striga cât îl ținea gura: “Doamne, nu cred! Uite, mă, Viorel și Vulpița! Doamne, nu cred”, exclama omul, în timp ce se ținea din urma celor doi, cu dorința arzătoare de a face o poză cu ei. Numai că soții Stegaru și-au înțeles între timp valoarea artistică și nu mai stau la discuție chiar așa, cu orice fan. Astfel că Viorel era cât pe cei să-i scape admiratorului nedorit una peste ochi, iar “Vulpița” Veronica i-a transmis și ea un “elegant”: “Pleacă, băi, handicapatule”. Interesant este că aceste reacții ale vedetelor sale preferate, nu l-au descurajat pe fanul cuprins de entuziasm, astfel că omul a continuat să stea după soții Stegaru, să filmeze și să se minuneze necontenit de cum i-a apărut lui în cale, brusc, teribila șansă de-ai vedea pe cei doi foști asistați social de la Blăgești. Separat de momentul hilar cu fanul înflăcărat, soții Stegaru păreau reveniți complet la statutul de la care plecase prima dată spre București, în ianuarie 2020: îmbrăcați modest, cu eternele lor căciuli pe cap și cărând după ei niște sacoșe, semn că au fost la târguieli. Prin aprilie, mai, spunea Mirela Vaida, prezentatoarea show-ului care a consacrat cele două personaje burlești, Veronica va deveni mămică pentru a doua oară.
9 COMENTARII

 1. Tu nu auzisei de Viorel si de Vulpita inainte sa citesti stirea? Nu neg ca jurnalismul la Vaslui este slab dar jurnaliștii vor sa mănânce și ei o pâine. Iar la Vaslui jurnaliștii nu au resursele financiare si nici remunerația unora de prin alte parti. Asa ca nu le cere să câștige un Pulitzer la Vaslui. Asta nu o sa se intample niciodată decat daca studiază la Oxford jurnalismul.

 2. Din această “știre” eu înțeleg că un dobitoc ,care mai avea și telefon, a văzut 2 personaje mediatizate de un post de televiziune în scop comercial și impresionat fiind ,dobitocul s-a apucat să-i filmeze!
  Iaca se mai intimpla .
  Dar să încerci să faci din asta o “știre” e mult prea mult. Mi se face jena! Mă simt așa…păcalit,după ce citesc prostiile astea.
  Draga “vreme noua” ,te înțeleg,ai dobândit ceva audiență , dar ai decăzut in ce privește profesionalismul; și asta e tot ce rămâne!!!

  • Dar de cand decizi tu “din ce” se face o stire si din ce nu? Nu stiu, intreba asa, de curiozitate. Daca vezi in titlu “Vulpita si Viorel” de ce te repezi sa citesti? Nu mai bine deschizi tu o stire mai aproape de bagajul tau cultural si, fara discutie, intelectual? Nu stiu, zic. Sa stii ca esti nu doar ceea ce citesti, ci si ceea ce comentezi. 🙂 Pentru ca daca citesti, s-ar putea sa nu te stie nimeni, dar daca ai comentat, inseamna ca toata lumea a inteles ca ai facut o lectura asa de decadenta pentru elevata ta personalitate. Dar, altfel, sa stii ca ai fost inspirat in alegerea numelui, “Dorel”. Suna cum trebuie.

 3. Asta e! Așa i-a lăsat Dumnezeu! Modul de acostare și filmare ..apoi redarea pe yutub ..cred că este ilegală.Chiar dacă sunt niște pricăjiți..nu este acceptul lor.Este o părere personală.

LĂSAȚI UN MESAJ