1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Vulpița și Viorel, prinși în toiul nopții orbecăind pe stradă și amendați!

- Advertisement -

POZNĂ… Vulpița și Viorel au ajuns pe mâna Poliției! În noaptea de marți spre miercuri, pe la orele 01,00, prin localitatea Murgeni, cei doi se plimbau într-o mașină în care se mai aflau alte două persoane. Polițiștii i-au oprit, i-au legitimat și mare le-a fost mirarea să vadă că pasagerii din autoturism erau nimeni alții decât Vulpița și Viorel Stegaru, cei doi protagoniști ai circului mediatic de anul trecut de la „Acces Direct”. Pentru că nu aveau documente justificative, iar regulile spun că, în timpul stării de alertă, nu mai trebuie să umble nimeni pe drumuri, fără un motiv întemeiat, cei doi soți Stegaru au fost amendați, fiecare, cu câte o mie de lei. Viorel nu s-a lăsat, până nu s-a dat în stambă și i-a luat pe polițiști la întrebări. „Lasă că rezolv eu treaba altfel”, a spus „vedeta” din Blăgești.

Vulpița și Viorel nu se liniștesc în satul din județul Buzău, unde au primit de pomană o locuință dotată cu toate cele necesare. Hălăduiesc noaptea pe drumuri, iar Poliția i-a găsit, în noaptea de marți spre miercuri, prin Murgeni, pe la orele 01:00. Se aflau amândoi într-o mașină de culoare galbenă, alături de un șofer și o altă persoană, care, se pare, făceau parte dintr-o echipă de televiziune. Întrebați de documentele justificative, prin care să arate motivul pentru care, în plină stare de alertă, orbecăie cu toții noaptea pe drumuri, după orele 23,00, Vulpița și Viorel nu au avut declarațiile obligatorii. Viorel Stegaru, în stilu-i caracteristic, a început să comenteze, așa cum o făcea adesea la „Acces Direct”, numai că nu i-a mers. Polițiștii le-au dat fiecăruia, atât lui, cât și „Vulpiței” câte 1000 de lei amendă. Ș”Lasă că rezolv eu treaba altfel”, ar fi spus, cu țâfnă, Viorel. Șoferul și celălalt pasager nu au fost amendați, întrucât aveau documentele în regulă. Sigur că întrebarea este ce căutau cu toții, pe la miezul nopții, prin Murgeni, de vreme ce e de notorietate că s-au stabilit la Buzău, unde au primit de pomană o locuință!? Se pare că au ales să vină acasă, la Blăgești, pe timp de noapte, de frica unor consăteni cu care sunt în dispută și care i-ar fi amenințat că, dacă îi prinde prin sat, le scoate celebritatea din cap.

„Vulpoii” au făcut bani buni din scandalul TV! Au plecat cu 300 de lei, ajutor social, și s-au întors cu 50.000 de lei în conturi.

Dacă Poliția i-a găsit, noaptea, pe soții Stegaru, împreună cu o echipă de televiziune, hălăduind prin Murgeni, înseamnă că telenovela acestora continuă într-un fel sau altul, deși „Acces Direct” spunea că serialul cu cei doi a încetat definitiv. Se pare însă că nu e nici pe departe așa, de vreme ce, iată, în puterea nopții, cei doi foști asistați social din Blăgești circulă prin județ cu presa după ei. „Se întorc acasă, să mai vadă fata, dar umblă noaptea, că ziua, dacă îi prind, îi bat sătenii cu care s-au certat pe la televizor”, spun cei din satul natal al Stegarilor. Trebuie spus că „Vulpița” e însărcinată, urmând să nască al doilea copil, un băiețel. Văzându-le scandalul permanent cu părinții lui Viorel, un telespectator milos le-a dat celor doi soți, de pomană, o casă cu toate cele necesare în ea. Cântăreața Liliana Moise le-a promis că le va boteza copilul, iar Viorel tot „amenință” că își va lua un loc de muncă serios, dar degeaba. „De la televiziune au câștigat cam 50.000 de lei. Cam atât au avut în conturi cei doi, pentru toată tevatura făcută la „Acces Direct”. Nu au ieșit deloc în pagubă, mai ales că, pe 5 ianuarie 2020, când au plecat din Blăgești, prima dată, la București, la Antena 1, Viorel și Veronica primeau ajutor social de la Primăria locală, de cel mult 300 de lei pe lună.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.