Vulpita si Viorel Stegaru, telenovela incredibilã a celor doi lenesi din Blãgesti!

CASCADORII RÂSULUI… Dacã tot au fost personajele mondene cele mai mediatizate din 2020, punând în cel mai scandalos mod comuna Blãgesti pe “harta” showbizului românesc, nu se putea ca finalul anului sã nu vinã cu vesti despre Vulpita Veronica si sotul Viorel Stegaru. Acestia au jucat sârba de Revelion în casa unei cântãrete de muzicã popularã, care a anuntat cã le va boteza copilul cu care Veronica e însãrcinatã. Nici pânã azi, vasluienii nu îsi explicã de ce si cum au avut cei doi soti Stegaru atât de mult succes la TV si pe internet, dacã ei nu aveau decât o poveste mult prea sordidã, abia puteau lega douã fraze si, în afarã cã se tot certau între ei sau cu pãrintii, teoretic, nu aveau nimic de spus sau de arãtat. Practic însã, “Vulpita” a generat un adevãrat serial la “Acces Direct”, a lansat piese cu milioane de vizualizãri pe youtube, ajungând pe locul 1, peste cântãreti de top, fãrã a avea pic de talent si de pricepere la muzicã.

Chiar dacã nu mai apar la TV prea des, întrucât publicul telespectator a fãcut presiuni sustinute ca acestia sã plece de la “Acces Direct”, “Vulpita” si Viorel Stegaru continuã sã iasã în spatiul public, cu vesti despre viata lor. De pildã, acestia au arãtat imagini de la Revelionul petrecut în casa unei cântãrete, care a anuntat cã le va boteza bãietelul pe care îl poartã în pântece “Vulpita”. Reactiile internautilor însã nu au fost pe mãsura popularitãtii de altãdatã. “Dansati, dar regulile de protectie sanitarã? Unde sunt mãstile, nãtãrãilor? De ce v-ati adunat, dacã nu este voie? Politia sã le dea amendã, cã nu sunt mai presus de lege. Ne e rusine cã sunt din judetul nostru”, a reactionat un vasluian. Liliana Moise, cântãreata la casa cãreia s-a organizat petrecerea a rãspuns: “La multi ani! Nu mai fiti rãi! Fiti mai buni în 2021”, a scris aceasta.

Vulpita si Viorel au ajuns în Parlament si au discutat cu presedintele Comisiei pentru Agriculturã!

Dincolo de cancanul desãntat, reprezentat de tot subiectul “Stegaru”, telenovela din 2020 cu cei doi protagonisti a avut si câteva accente sfidãtoare. De pildã, desi erau doar niste asistati sociali, foarte lenesi, cãrora munca nu le era dragã deloc, prin nu se stie ce circumstante, producãtorii de la “Acces Direct” au reusit sã îi ducã în Parlament, la o sedintã a comisiei de agriculturã. Chipurile, Viorel Stegaru, care nu muncise nici jumãtate de an la un serviciu cu carte de muncã, avea de discutat “chestiunea subventiilor pentru proprietarii de teren”, cu însusi presedintele comisiei pentru agriculturã. Momentul difuzat la TV a ridiculizat institutia Parlamentului, iar situatia a stârnit vâlvã. “Nu am stiut cine sunt, cã nu mã uit la acea emisiune. Am zis cã sunt niste oameni, care au nevoie de un sfat si i-am primit. Nu am vrut circ la televizor, habar nu am avut care e situatia lor”, s-a scuzat parlamentarul care i-a primit la comisia pentru agriculturã. Spre sfârsitul anului, cei doi au plecat brusc de la emisiune si s-au întors la Blãgesti. Nu au reusit sã stea prea mult în casa pãrinteascã a lui Viorel si au revenit. Din pãcate pentru ei, popularitatea le-a scãzut brusc, nimeni nu i-a mai vrut si producãtorii Acces Direct s-au descotorosit de ei. Norocul însã le-a surâs din nou celor doi lenesi, astfel cã o doamnã cu inimã mare dintr-un sat din Buzãu, le-a dãruit o casã cu toate cele necesare, ca sã aibã locul lor. “Nu meritati nimic. Dacã ati stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste sanse enorme, sã faceti scoalã, sã vã luati permis auto, etc, sã câstigati niste bani, dar ati dat cu piciorul, atunci înseamnã cã sunteti…fãrã cuvinte”, le-a spus si moderatoarea Mirela Vaida.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ