Vulpita si Viorel, vedetele “Acces Direct”, gonite cu pietre de la poarta “Stegarilor”! | VIDEO

BÃTUTA DE LA BLÃGESTI

SCANDAL… Bãtaie cu pietre, panicã, înjurãturi si cameramani goniti pe dealurile Blãgestiului! Asta s-a întâmplat la poarta familiei Stegaru, la care au poposit, ce-i drept, nepoftiti, Vulpita, Viorel si o echipã a emisiunii Acces Direct. Spre dezamãgirea telespectatorilor vasluieni, bunicul Dumitru Stegaru s-a comportat îngrozitor, fugãrindu-si nora si atacând cu pietre si urlete un cameraman, care, pânã la urmã, ce vinã are în tot spectacolul marca “Vulpita”?! “Vasluienii nu se comportã asa. Dumitru Stegaru e unul dintre oamenii izolati în acel sat uitat de lumea civilizatã”, au reactionat localnicii, pe contul oficial al emisiunii. “Nu mã filma”, striga bãtrânul din toti rãrunchii. “Dacã piatra domnului Stegaru nimerea în capul cameramanului, ce se întâmpla?”, a întrebat moderatoarea emisiunii, când imaginile cu atacul de la Blãgesti au cam… speriat telespectatorii.

“Dacã o prind de data asta, chiar cã o tund”, a strigat Dumitru Stegaru, socrul celebrei “Vulpite”. Noroc de faptul cã Veronica, Viorel, dar si membrii echipei Acces Direct au fost oleacã mai iuti de picior, luând-o la fugã pe ulite, de le sãrea noroiul din urmã… În postura agresorului a fost tatãl lui Viorel, Dumitru Stegaru care, vãzând cã fiul, nora si reporterii au venit la poarta sa, s-a nãpustit asupra lor, cu o furie ce pãrea de necontrolat. Înjurãturile cenzurate la TV nu aveau nimic în comun cu limbajul unui bunic aflat la o vârstã respectabilã. A pus mâna pe pietre si a început sã arunce în cameramanul, care, sãracul, striga cât putea sã fie lãsat în pace. Greu de spus de ce tatãl lui Viorel a reactionat în felul acesta, însã e clar cã nu o vrea pe Vulpita-Veronica nici mãcar aproape de gospodãria sa. Partea interesantã este cã nici pe Viorel nu l-au primit proprii pãrinti cu prea multã cãldurã, semn cã celebritatea câstigatã la Antena 1 de cei doi soti din Blãgesti nu e pe placul Ilincãi Stegaru si a sotului ei.

Fetita “Vulpitei”, singura victimã a unei familii de aiuriti!

Buni sau rãi, de râsul lumii sau nu, pânã la urmã sotii Stegaru au vrut sã vinã la copilul lor, pentru cã era 1 Iunie. Au cumpãrat daruri, prãjituri si au venit la fetitã. Micuta este în grija bunicilor paterni, dar, chiar si asa, cei doi rãmân pãrintii ei, cu toate drepturile legale neîngrãdite. În ciuda acestei realitãti, dar si a faptului cã fetita isi doreste sa stea mai mult cu pãrintii, îi iubeste si spune cã pleacã cu ei, bunica Ilinca nu are încredere sã le lase fata celor doi. Strigã în gura mare cã pe fetitã nu le-o dã, gândindu-se, probabil, cã Viorel si cu Veronica nu ar fi în stare sã aibã grijã de copil. Modul în care îsi manifestã îndârjirea aceasta este însã unul de-a dreptul scandalos. “Nu vã dau fata, cã nu vreau eu”, strigã femeia, bãtând din picior. Aici, DGASPC Vaslui ar trebui sã aibã un cuvânt de spus si de clarificat, întrucât nu e fireascã disputa aceasta televizatã, pentru soarta unui copil, a cãrui situatie pare incertã. “Eu vreau fata. Ea mi-a spus cã vine cu noi la Bucuresti. Mi-a spus “mama, vin cu tine”. Fetita vrea la noi. Dar ei nu ne-o lasã”, a spus Veronica, printre lacrimi. “Lãsati fetita la bãtrâni si nu vã mai duceti cu televiziunea. Nu mai faceti circ. Toti sunteti la fel. Ne faceti de râs. Voi doi, cã sunteti pãrinti denaturati, iar tatãl lui Viorel, cã face ca un sãlbatic si îl vede toatã tara. Ce spune lumea despre Vaslui, dacã vede un asfel de om cã fuge, urlã, dã cu pietre? Ne faceti de mirul lumii. Ascundeti-vã toti Stegarii, cã nu sunteti de dat la TV”, au reactionat vasluienii, supãrati, scriind o multime de comentarii pe contul oficial al emisiunii.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ