Vulpita-Veronica, beatã, goalã si dansând manele, în casa asistentei de la Acces Direct!

MELODRAMÃ SI SCENE FIERBINTI

CONTROVERSE… Vulpita îmbãtatã critã, dezbrãcatã si pusã sã danseze doar în bikini si sutien pe manele, în timp ce unii o filmau si râdeau de ea! Iatã în ce hal a ajuns situatia celor doi soti din Blãgesti, transformati de “Acces Direct” în vedete nationale si, mai nou, în mãscãrici la petreceri private. Asistenta Emily, dupã cum povesteste moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida, i-ar fi ademenit sâmbãtã noapte pe cei doi soti, i-a dus într-o vilã din Pipera, i-a îmbãtat, a dezbrãcat-o pe Veronica si au pornit apoi o petrecere deocheatã, la care erau si diversi indivizi necunoscuti. Viorel a povestit cã a simtit cã ceva nu este în regulã si, desi Emily a insistat ca ei sã nu cumva sã povesteascã ce s-a întâmplat, acesta a anuntat echipa de productie. Pânã sã apuce producãtorul sã o dea afarã a doua zi, asistenta cea fâsneatã a apucat sã le arunce emisiunea în aer, începând sã plângã cu foc si spunând cã Viorel o bate pe Veronica. Pãi, bine-bine, a întrebat retoric Mirela Vaida, dacã ti-era asa milã de Veronica si atât de supãratã pe agresorul Viorel, de ce i-ai luat pe amândoi la petrecere sâmbãtã noaptea si i-ai îmbãtat, ca sã-i filmezi în ipostaze mai mult decât jenante?! Oricum, indiferent de fila de poveste controversatã, care se mai întoarce searã de searã la “Acces Direct”, este clar cã sotii Stegaru sunt o minã de aur pentru Antena 1. Orice fac cei doi (sau orice sunt pusi sã facã!), audienta creste de la o zi la alta, la fel si scandalul.

Rãsturnare de situatie de-a dreptul uluitoare, la “Acces Direct”, unde luni seara, asistenta Emily si-a dat demisia în direct, acuzând echipa emisiunii cã ar sti de bãtãile pe care Viorel i le dã Veronicãi, dar ascunde totul. Ei bine, asearã a venit rândul Mirelei Vaida sã dea explicatii. În timp ce toatã tara astepta ca emisiunea sã îsi toarne cenusã în cap, mai ales cã valul de critici era unul urias, noile detalii au rãsturnat totul. Se pare cã Emily stia cã va fi datã afarã a doua zi, pentru cã i-a batjocorit pe cei doi soti Stegaru, a cãutat sã-si facã o iesire… explozivã. A început sã plângã pe final de emisiune, si-a însirat machiajul pe obraji, suspinând de mila Veronicãi. Printre sughituri, a spus cã îsi dã demisia, întrucât Viorel o bate pe Veronica, iar ea, inimã de vioarã, nu poate îndura una ca asta.

Telespectatorii, nervosi: “Veronica ia bãtaie si voi dati cu machiaj? Nu vã e rusine?”

De la momentul încheierii emisiunii si pânã a doua zi, toatã audienta emisiunii “Acces Direct” a fiert si a scris comentarii, care mai de care mai acide la adresa producãtorilor. “Chiar nu aveti nicio limitã? Veronica ia bãtaie si voi dati cu machiaj? Nu vã e rusine? CNA-ul sã vã închidã”, au strigat, supãrati, telespectatorii. Doina si Radu, reporterii care sustin cã sunt deja prieteni cu cei doi soti, au încercat sã facã live-uri pe instagram, în care spuneau cã se va arãta adevãrul despre Emily si faptul cã fusese datã afarã din emisiune, iar acuzele sale erau minciuni, dar fãrã prea mare succes. Ploaia de înjurãturi pãrea cã va pune capãt emisiunii, care, iatã, a fãcut din doi asistati social, mare motiv de interes în publicul telespectator din România.

Asistenta Emily si-a pus iubitul sã o îmbete pe Veronica, apoi au dezbrãcat-o si-au filmat-o!

Numai cã Mirela Vaida a venit cu explicatii si cu imagini, care, ce-i drept, au bulversat iarãsi privitorii. Sâmbãtã noaptea, fâsneata asistentã Emily i-a pãcãlit usor pe sotii Stegaru, sã meargã la o petrecere privatã. I-a dus într-o vilã de lux, unde le-a dat sã bea, desi ei nu sunt consumatori. Viorel spune cã doar a gustat un pahar cu vin, dar Veronica a cedat insistentelor venite din partea lui Emily si a indivizilor necunoscuti care se mai aflau acolo si a întrecut mãsura cu bãutura. Au dezbrãcat-o apoi, i-au dat un costum de baie si au pus-o sã danseze beatã pe manele, ei filmând si râzând, practic, de cei doi soti. “Asa ceva nu se face! Cum sã faci parte din echipa unei emisiuni, iar tu sã faci asa ceva celor care fac si ei parte dintre noi, ca invitati permanenti?! De aceea a fost datã afarã, iar ea, ca sã iasã triumfal, a inventat sceneta de la final. Are 21 de ani, dar fata asta, Emily, poate sã dea la teatru, cã e bunã la actorie. Nu m-am asteptat niciodatã la asa ceva. Sã râzi de niste oameni simpli, care au încredere în tine? Imaginile cu Veronica beatã si goalã în Jacuzzi, acasã la Emily, nu le putem da, dar ele existã si sunt în posesia noastrã”, a spus Mirela Vaida.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ