spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Week-end cu betivi la volan!

- Advertisement -

În week-end-ul care tocmai s-a încheiat, politistii vasluieni au identificat mai multe persoane care au condus autoturisme pe drumurile publice, încãlcând normele rutiere în vigoare. Pe numele acestor persoane au fost întocmite dosare de cercetare penalã.

Politistii Sectiei de Politie Ruralã nr. 7 Banca l-au depistat sâmbãtã, 4 august, în trafic pe Ilie M., de 29 ani, din comuna Banca. Acesta se deplasa cu un autoturism pe D.E 581 desi nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, în urma testãrii acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeasi zi, în municipiul Vaslui, politistii Biroului Rutier municipal Vaslui l-au identificat pe Mihai A., de 49 ani, din municipiul Vaslui. Acesta se deplasa cu un autoturism pe strada „Stefan cel Mare” desi anterior consumase bãuturi alcoolice. În urma testãrii acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nici Hoceniul nu e mai prejos!

Vasile I., în vârstã de 60 ani, din comuna Hoceni, a fost identificat în trafic de politistii Biroului Rutier municipal Husi în timp ce conducea un autoturism pe D.J 244 B, pe raza localitãtii Hoceni desi se afla sub influenta bãuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificãrile efectuate s-a mai constatat faptul cã numerele provizorii de înmatriculare ale autovehiculului condus de I. Vasile erau expirate de la începutul lunii august a.c. De asemenea, politistii rutieri huseni l-au depistat în trafic pe Petricã Z., de 32 ani, din municipiul Husi. Acesta conducea un autoturism pe D.J 244 C, pe raza comunei Pãdureni, desi avea o îmbibatie alcoolicã de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bârladul e fruntea!

Pe strada „Dragos Vodã” din municipiul Bârlad, politistii rutieri l-au depistat pe Gheorghe P., în vârstã de 31 ani, domiciliat în municipiul Bârlad. Acesta conducea un autoturismul desi se afla sub influenta bãuturilor alcoolice, rezultatul testãrii cu aparatul alcooltest fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot politistii Biroului Rutier municipal Bârlad au procedat la oprirea regulamentarã a unui autoturism condus de Florin M., de 21 ani, din comuna Epureni, care se deplasa pe strada „Republicii” din municipiul Bârlad. În urma verificãrilor efectuate s-a stabilit faptul cã acesta avea suspendatã exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din luna iunie a.c. pentru abateri la regimul circulatiei rutiere. Aparatul alcooltest a indicat însã si o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce i-a adus inconstientului de la volan un dosar penal frumusel. Si nu numai lui! În autoturism se afla si Daniela I., de 19 ani, din comuna Vinderei, proprietara autoturismului, care a încredintat masina lui Florin M. pentru a o conduce pe drumurile publice desi cunostea faptul cã tânãrul nu avea acest drept. Pe numele acestor persoane au fost întocmite dosare de cercetare penalã în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.