spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Wesley zburda din nou

- Advertisement -

INDISPENSABIL… Wesley este din nou fotbalistul care la sfârsitul sezonului trecut era declarat cel mai bun stranier din Liga I. Desi a avut un start mai timid de tur, în care chiar a si fost acuzat de faptul cã nu se implicã asa cum o fãcea înainte în jocul echipei, mijlocasul si-a revenit la forma care l-a consacrat. Coincidentã sau nu, brazilianul, la fel ca si alti colegi de-ai sãi, si-a dat drumul la joc imediat dupã plecarea fostului antrenor, Lopez Caro. De remarcat cã Wesley este singurul fotbalist din lotul Vasluiului care în acest sezon a evoluat în toate partidele.

Atunci când acesta a evoluat bine, a reusit sã tragã si echipa dupã el, iar în meciurile în care a jucat slab, si rezultatele echipei au fost neconvingãtoare. Fatã de sezonul trecut Wesley a început sã facã si faza defensivã, fiind dese partidele în care mijlocasul brazilian nu s-a dat în lãturi atunci când a fost nevoie de alunecãri si interventii în fortã. Schimbarea de sistem, prin alãturarea lui Adailton lui Pouga sau Bello, în linia de atac i-a priit lui Wesley, cel care de atunci are mai multã libertate de miscare si are si mai mult sprijin la constructie. Însusi antrenorul echipei, Viorel Hizo a afirmat cã la meciul contra CFR-ului i-a lãsat pe jucãtori liberi sã joace ceea ce stiu, iar acest lucru s-a vãzut în special la Wesley si Sânmãrtean, care au plimbat balonul cu o mai mare lejeritate, decât în precedentele întâlniri.

Ferit de accidentãri

Puternic… Un alt fapt de luat în considerare este forma fizicã bunã de care fotbalistul adus de la Leixoes. De când este la Vaslui, Wesley nu a suferit nici o accidentare majorã care sã îl tinã departe de gazon o perioadã îndelungatã. În sezonul trecut a lipsit doar în trei întâlniri din campionat, fiind declarat la finalul stagiunii cel mai bun stranier din Liga I. Tot la capãtul precedentului sezon Wesley s-a situat si în topul celor mai buni marcatori, cu 12 reusite, fiind devansat în acest clasament doar de stelistul Kapetanos si dinamovistul Andrei Cristea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.