23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Will Smith nu mai are voie să participe la toate evenimentele Academiei de film în următorii zece ani, inclusiv la Premiile Oscar

Academia de Film şi Ştiinţe Cinematografice din SUA a luat decizia de a-i interzice actorului Will Smith participarea la toate evenimentele Academiei de film în următorii zece ani. Această decizie include şi participarea la Premiile Oscar.

Această decizie reprezintă pedepsa pe care Will Smith o primeşte pentru comportamentul din timpul Premiilor Oscar 2022, când l-a lovit pe Chris Rock, chiar în timpul Galei.

„Consiliul de administraţie a decis că, pentru o perioadă de 10 ani începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei”, arată un comunicat al organizatorilor galei Oscar.

Will Smith şi-a prezentat săptămâna trecută demisia din cadrul Academiei de film. Acestuia nu i-a fost retras Oscarul pentru cel mai bun actor în 2022, primit pentru rolul din filmul „King Richard”.

În timpul ceremoniei televizate a Premiilor Oscar, din 27 martie, Smith a urcat pe scenă şi l-a lovit pe Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă la adresa soţiei actorului, Jada Smith.

Citeste mai mult: adev.ro/ra1j24

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here