0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Will Smith și Jada Pinkett, sub presiunea divorțului: «Poate fi una dintre cele mai urate despărțiri din lume»

- Advertisement -

Will Smith și soția sa, Jada Pinkett, trec prin momente dificile, iar presiunea din relația lor continuă să escaladeze în urma incidentului neplăcut de la decernarea Premiilor Oscar. Deși, de-a lungul timpului, ambii au afirmat, în repetate rânduri, că divorțul lor este exclus, indiciile par să sugereze că ruptura este mai aproape decât vor să recunoască.

Will Smith și Jada Pinkett sunt căsătoriți din anul 1997 și au împreună trei copii. Actorii au șocat o lume întreagă atunci când au recunoscut public că au un mariaj deschis, iar fiecare dintre ei este liber să aibă relații sexuale în afara căsătoriei.

De altfel, este de notorietate aventura pe care Jada a avut-o cu August Alsina timp de ani întregi, nu doar câteva luni! Rapperul este pregătit să spună partea sa de adevăr într-o carte pe care o va lansa curând, iar dezvăluirile ar putea reprezenta o nouă lovitură în plus adusă lui Will Smith, deja afectat de presiunea mediatică căreia a fost supus în ultima perioadă.

Conform unei surse citate de publicația britancă The Mirror, Will Smith și Jada Pinkett își vorbesc din ce în ce mai puțin, iar despărțirea dintre ei pare să fie iminentă…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/will-smith-si-jada-pinkett-sub-presiunea-divortulu-588981.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.