Workshop-ul “Riscuri si vulnerabilitãti generate de tehnologiile cibernetice. Educatia digitalã în domeniul securitãtii IT”

EDUCATIE DIGITALÃ…Activitãtile IT care ajutã la dezvoltarea educatiei tinerilor în domeniul digital continuã prin parteneriatul încheiat între Centrul Judetean de Excelentã Vaslui si Centrul Educational de Excelentã ITLevel. Pe data de 31 martie va avea loc workshop-ul online cu tema “Riscuri si vulnerabilitãti generate de tehnologiile cibernetice. Educatia digitalã în domeniul securitãtii IT”. Participarea este gratuitã, în limita locurilor disponibile si va avea loc pe platforma Webex. Înscrierea se poate face pânã pe data de 30.03.2021.

Activitãtile IT care ajutã la dezvoltarea educationalã în domeniul digital a tinerilor continuã prin parteneriatul încheiat între Centrul Judetean de Excelentã Vaslui si Centrul Educational de Excelentã ITLevel. Tema workshopului online organizat de acestia este “Riscuri si vulnerabilitãti generate de tehnologiile cibernetice. Educatia digitalã în domeniul securitãtii IT”. Evenimentul va avea loc pe data de 31 martie, iar participarea este gratuitã, în limita a 150 de locuri disponibile. Platforma Webex va gãzdui workshop-ul si va fi sustinut de Tiberiu Iacob, Cisco Certified Internetwork Expert. Tematica abordatã în cadrul acestui workshop include subiecte precum “Vulnerabilitãti specifice tinerei generatii în mediul cibernetic”, “Protectia ciberneticã minimalã a sistemelor informatice utilizate în viata cotidianã”, “Cultura si educatia de securitate”, “Educatie digitalã avansatã în domeniul securitãtii IT”, dar si “Conceptul de ethical hacking”. Înscrierea pentru participarea la acest workshop va avea loc pânã pe data de 30.03.2021.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ