11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

World Vision România a donat un autobuz pentru elevii din Rebricea

- Advertisement -

GEST NOBIL În jur de 150 de copii din comuna Rebricea vor scãpa, din aceastã toamnã, de drumul lung, fãcut pe jos, prin ploaie, vânt sau zãpezi, cãtre scoalã. Organizatia World Vision România, dupã o campanie sustinutã, a reusit sã le dãruiascã acestora un autobuz. Ieri, reprezentantii World Vision au predat, în mod oficial, cheile autobuzului autoritãtilor locale, spre bucuria copiilor prezenti la eveniment.

Acest dar, extrem de important pentru copiii navetisti de la Rebricea, a putut ajunge la ei, gratie unei campanii sustinute a organizatiei World Vision România, care s-a numit sugestiv: „Eu cum ajung la scoalã?”. Solidaritatea umanã a jucat din nou un rol esential si, iatã!, visul copiilor care nu mai puteau îndura naveta zilnicã, pe kilometri întregi, prin ploaie si nãmeti, s-a împlinit.

World Vision a vrut sã tragã un semnal de alarmã!

„Povestea campaniei <<Eu cum ajung la şcoală?>> a început în decembrie 2011. Efortul celor 150 de copii de a străbate zilnic 10 km în drumul lor spre şcoală înfruntând întuneric, vânt, ploaie, frig, zăpadă sau soare puternic, ne-a motivat să demarăm campania de strângere de fonduri şi să reuşim să o aducem la un final fericit. De acum, copiii din satele comunei Rebricea nu vor mai pierde atât de mult timp pe drum şi vor ajunge odihniţi la orele de curs, cu ghetuţele curate şi nu pline de noroi ca altădată. Prin această campanie, ne-am dorit să atragem atenţia asupra lipsei accesului la educaţie a copiilor defavorizaţi din mediul rural şi să venim în întâmpinarea tuturor celor care doresc să contribuie la schimbarea acestei situaţii de fapt”, au precizat reprezentantii World Vision România.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.