X FACTOR 2020. Tânăra care l-a făcut pe Ștefan Bănică JR să plângă. ”Trebuie să câștigi”

X FACTOR 2020. Ștefan Bănică JR s-a lăsat copleșit de emoții după interpretarea uneia dintre fetele pe care le are în echipă. Cântărețul nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Ștefan Bănică a trebuit să ia o decizie dificilă în ediția aceasta a emisiunii X Factor. Din cele 10 tinere ajunse în etapa de Bootcamp doar 3 au trecut în următoarea etapă. Cele care și-au asigurat prezența la „Dueluri” sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup și Alexandra Sîrghi.

O concurentă a reușit să smulgă ropote de aplauze de la public, dar și lacrimi din partea lui Ștefan Bănică JR. Este vorba despre o concurentă cu probleme de vedere și cu o voce angelică. Andrada Precup, de doar 16 ani, a interpretat, cu sensibilitate, melodia „Lie, ciocârlie”, iar reacțiile celor patru jurați a fost una pe măsură.

X FACTOR 2020. Florin Ristei s-a declarat fascinat de vocea tinerei și a subliniat că modul în care a cântat l-a făcut să simtă fiori pe șira spinării. „Eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”, a spus Ristei.

„Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte”, a concluzionat Ștefan Bănică JR. … https://www.romaniatv.net/x-factor-2020-tanara-care-l-a-facut-pe-stefan-banica-jr-sa-planga-trebuie-sa-castigi_5061123.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ