22 C
Vaslui
02-iul.-2022

XE este noua variantă de Omicron. Avertismentul OMS: Ar putea fi cea mai contagioasă din istorie

Organizația Mondială a Sănătății a făcut un anunț după doi ani de pandemie. Având în vedere faptul că această perioadă a fost marcată de o serie de restricții, avertismente și apeluri la responsabilitate, tot mai multe țări se îndreaptă cu ultimii pași către adoptarea normalității absolute. Însă, OMS susține că XE este noua variantă de Omicron care va deveni contagioasă.

Important de precizat este că în timp ce Executivele au eliminat aproximativ toate restricțiile impuse pentru a preveni infecția cu noul coronavirus,  Organizația Mondială a Sănătății avertizează că virusul încă există și nu va pleca curând dintre noi.

XE este noua variantă de Omicron, avertizează Organizația Mondială a Sănătății

În acești doi ani în care virusul a continuat să circule în întreaga lume, iar oamenii s-au deplasat tot mai mult, astfel gradul de transmisibilitate a fost tot mai mare. Această perioadă a fost benefică virusului, înregistrându-se o serie de mutații.

OMS a anunțat că au apărut trei noi variante desemnate ca XD, XF și XE, ultima fiind cea mai periculoasă din istorie. De precizat că XD și XF sunt combinații dintre Delta și Omicron, în timp ce XE este rezultată din combinația dintre varianta originală a Omicron (BA.1) și BA.2…https://www.bzi.ro/xe-este-noua-varianta-de-omicron-avertismentul-oms-ar-putea-fi-cea-mai-contagioasa-din-istorie-4421241?utm_source=website&utm_medium=breaking

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here