-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

Xonia, totul despre despărțirea de iubitul milionar!: „Nu iert abuzul fizic!”

- Advertisement -

Doi ani de zile! Atât a durat visul frumos pentru Xonia! Aceasta își încărcase tot apartamentul în două camioane și visa să plece să se stabilească în America, la iubitul milionar. Se vorbea chiar și de o nuntă, dar relația lor s-a rupt brusc și fără prea multe comentarii. S-a întâmplat chiar înainte ca solista să plece în Republica Dominicană, la „Survivor România”!

Xonia, declarații despre despărțirea de iubitul milionar!

Frumoasa cântăreață Xonia este născută în România, dar a crescut în Australia. Ultimii doi ani, solista i-a petrecut în Statele Unite ale Americii alături de iubitul său, Michael, un milionar care îi luase mințile.

Xonia își făcuse deja bagajele pentru America, își încărcase toată agoniseala de-o viață în două camioane și spera să înceapă o viață nouă cu milionarul.

Povestea lor de dragoste, însă, s-a încheiat brusc, chiar cu puțin timp înainte ca Xonia să accepte participarea la emisiunea „Survivor”, de la Pro TV. Solista a rupt tăcerea și a explicat ce a dus la ruptura neașteptată!…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/xonia-totul-despre-despartirea-de-iubitul-635122.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.