spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

Zeci de candidaţi concurează pe zece posturi de la Spitalul Judeţean Bacău

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Disperarea şi sărăcia îi fac pe români să se bată şi pentru un salariu de câteva sute de lei. 35 de oameni concurează pentru cele 10 posturi oferite la spitalul judeţean din Bacău, chiar dacă leafa nu este mai mare de opt sute de lei.

Cei mai mulţi candidaţi îşi încearcă norocul chiar dacă salariul nu e prea mare.

„Statistician ATI. Este a doua oară. Am mai încercat odată, până va veni norocul. Aş vrea sa fiu în sistem dar cred ca acum toata lumea s-ar duce si pe trei milioane”, spune un candidat.

„Statistician medical la oftalmologie. După 25 de ani de munca am rămas fără serviciu. Mi s-a deşfiinţat postul”, spune un alt candidat.

Conducerea Spitalului Judeţean Bacău a scos la concurs trei posturi de asistenţi medicali la secţia neonatologie, două de infirmieri la cardiologie şi interne. Alte două posturi de îngrijitor sunt pentru laboratorul de analize medicale şi trei posturi de statisticieni la oftalmologie, obstetrică-ginecologie şi terapie intensivă. Luna viitoare se vor face şi alte angajări.

„Probabil ca în luna decembrie acel număr 10 asistenti pe o perioada nedeterminata le vom scoate la concurs”, a declarat Dan Stoica, manager SJU Bacău.

La Spitalul Judeţean Bacău un asistent medical debutant câştigă 800 de lei lunar iar un infirmier până la 640 de lei lunar.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.