-4.4 C
Vaslui
09-feb.-2023

Zeci de copii în spital după ce au mâncat „răsuflarea dragonului”. Ce sunt dulciurile devenite viral pe Tik Tok

- Advertisement -

Indonezia avertizează populația în privința consumului de azot lichid, după ce peste 20 de copii au suferit răni după ce au mâncat dulciuri cunoscute sub numele de „răsuflarea dragonului”, care se află în centrul unui nou trend periculos pe TikTok.

Copiii au suferit arsuri pe piele, dureri severe de stomac și intoxicații alimentare după ce au consumat bomboanele colorate, potrivit Ministerului indonezian al Sănătății, care îndeamnă părinții, profesorii și autoritățile sanitare locale să fie vigilenți, potrivit CNN.

Bomboanele sunt scufundate în azot lichid pentru a crea un efect de vapori atunci când sunt consumate. Ele sunt populare printre copii, zeci dintre aceștia au încărcat clipuri pe TikTok, filmându-se cum suflă vaporii pe gură, nas și urechi. Un videoclip care arată prepararea gustării de către un vânzător ambulant a fost vizualizat de aproape 10 milioane de ori.

Aproximativ 25 de copii au fost răniți după ce au consumat bomboanele. Doi dintre ei au fost spitalizați, a declarat directorul general al ministerului, Maxi Rein Rondonuwu. Nu a fost raportat niciun deces…https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/zeci-de-copii-in-spital-dupa-ce-au-mancat-2235920.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.