0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Zeci de femei singure terorizate de un individ dubios care le pune noaptea la ferestre bucăți de lut în formă de penis și le înspăimântă cu gesturi stranii

- Advertisement -
TEROARE… Individul care terorizează femeile singure nu este deloc un tip liniștit: are condamnare pentru furt din locuințe și amenzi transformate recent în muncă în folosul comunității

TEROARE… Caz șocant în comuna Duda Epureni, unde aproape 20 de femei singure din localitatea Duda, au sezisat printr-o plângere depusă la Poliția Huși faptul că sunt terorizate noapte de noapte de un individ din același sat. Bărbatul, care are în jur de 35 de ani și nicio ocupație concretă, obișnuiește să intre noaptea în curțile unde știe că locuiesc femei singure. Vine cu niște bucăți de lut, făcute de el în formă de… organ sexual masculin, pe care le pune fie pe pervazurile ferestrelor, fie le agață de clanțele ușilor cu niște cârpe. După ce umblă prin curte ca o fantomă și le bagă pe femei în toți sperieții își face nevoile în fața ușilor lor sau în fața porții, încheindu-și acțiunea nocturnă abia prin jurul orelor 3:00 dimineața, se arată în sesizare. Faptul că pe timpul nopții, după ora 23:00, spun sătenii, nu este iluminat public în localitate, îi dă curaj individului cu apucături periculoase.

În jur de 20 de femei singure din satul Duda, comuna Duda Epureni, trăiesc cu o spaimă de nedesris în propriile case. Un individ din sat, care are în jur de 35 de ani, le terorizează de o bună bucată de timp. Acesta are un comportament menit să inducă o teamă teribilă în femeile singure, în gospodăriile cărora individul intră pe timpul nopții. În sesizarea transmisă oamenilor legii, femeile, între care este și un cunoscut cadru didactic, relatează în detaliu ceea ce li se întâmplă și cer ajutorul de urgență al autorităților. În aceste zile, fiecare persoană care a semnat plângerea colectivă este audiată individual de polițiștii care trebuie să stabilească exact ce se întâmplă.

„Aduce cu el și niște bucăți de lut, modelate, cel mai probabil de el, în formă de… organ sexual masculin, pe care le lasă pe pervazurile de la ferestre sau chiar le agață de uși cu niște cârpe”

Femeile au povestit, îngrozite, lucruri pe care cu greu le poți atribui unui om cu mințile întregi. De exemplu, individul știe la ce casă locuiește o femeie singură, iar pe timpul nopții intră în curtea respectivă. Se uită cu tupeu pe fereastră, umblă peste tot. Aduce cu el și niște bucăți de lut, modelate, cel mai probabil de el, în formă de… organ sexual masculin, pe care le lasă pe pervazurile de la ferestre sau chiar le agață de uși cu niște cârpe. După ce își termină bântuirea, își lasă cu tupeu excrementele în fața ușilor sau în fața porților. Femeile știu sigur cine este acest individ de 35 de ani, Daniel pe numele său, întrucât unele și-au învins frica și au privit pe fereastră, văzându-l, fără dubiu.

„S-au uitat pe geam și l-au văzut. Nu este nicio îndoială că e el. Plus că, animalul, după ce face toate acestea, se mai și c*că în ușă sau în fața porții”

„Autoritățile sunt rugate să intervină cât mai repede. Sunt aproape 20 de femei singure din Duda, care au reclamat la Poliția Huși această teroare în care trăiesc de o bună perioadă de timp. Nu este de glumă. Vreau să vă spun că individul nu bea, ca să spui că poate s-a îmbătat și nu știe ce face. El treaz face toate acestea. Nu are căpătâi. Trăiește din banii părinților, care sunt oameni cumsecade, dar și lor cred că le e frică de el. Tatăl lui muncește și la vârsta pe care o are, dar el umblă aiurea. Cred că are o obsesie, ceva nu este în regulă cu el. Dacă Poliția nu intervine, riscul să se întâmple ceva e mare. El intră noaptea în curțile femeilor, când în tot satul este beznă, că nu aveam iluminat public, decât de la 23:00 până pe la 4:00 sau 5:00, cam așa. Vă dați seama că o femeie care locuiește singură într-o casă e înghețată de frică, când aude cum umblă individul aceasta prin curte? Se uită pe geam, se plimbă, pune lutul acela făcut în formă de penis pe la ferestrele lor. Mai pune și niște cârpe pe-acolo. E de groază, vă spun. Rugăm autoritățile să ne ajute în acest caz. Să mori de frică în casa ta? Unele femei s-au uitat pe geam și l-au văzut. Nu este nicio îndoială că e el. Plus că animalul, după ce face toate acestea, se mai și c*că în ușă sau în fața porții. Dacă Poliția nu intervine mai repede să îl zguduie, există riscul să se întâmple o nenorocire”, au spus oamenii din satul Duda.

Individul care terorizează femeile singure nu este deloc un tip liniștit: are condamnare pentru furt din locuințe și amenzi transformate recent în muncă în folosul comunității

Individul acuzat de femeile singure din satul Duda că le terorizează le este cunoscut oamenilor legii. În trecut acesta s-a ocupat cu furatul de prin locuințe, fiind și condamnat pentru această infracțiune. Apoi, nu s-a cumințit prea mult, întrucât la Primăria Duda Epureni au ajuns o mulțime de amenzi ale acestuia, însumând 4000 de lei. Întrucât nu era chip de recuperat banii, Primăria Duda Epureni a cerut de curând instanței de judecată să înlocuiască amenda cu munca în folosul comunei. Judecătorii au admis cererea, stabilind ca individul să presteze 300 de ore de muncă în folosul comunității, sub coordonarea Primăriei locale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Primarul, împreună cu poliția să asigure siguranța cetățenilor comunei. Să monteze camere, să facă tot ceea ce este necesar pentru ca acest dezaxat să fie prins și trimis la pușcărie.

  2. Primarul, împreună cu poliția să asigure siguranța cetățenilor comunei. Să monteze camere de supraveghere video, să facă tot ce este necesar ca acest dezaxat să fie prins și trimis la pușcărie.

  3. e ceva dubios cu reclamatia , femeile singure poate vor originalul … … pe cind si in Romania casele de toleranta pentru femei si pentru barbati … mergi acolo dai banu i ti faci treaba si pleci …. secret discret si cu bucurii …. Ca……….. oricum se practica .
    SUCCES LA ORIGINAL ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.