spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Zelenski a aterizat, joi, la Suceava. Imagini cu coloana oficială a președintelui ucrainean

- Advertisement -

O coloană oficială uriașă a tăiat azi noapte județul Suceava. Surse Digi24 au confirmat că era a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Alexandru Rotaru, jurnalist Digi24: „Vorbim despre unul dintre cei mai bine păziți lideri ai lumii. De ce? Pentru că este ținta numărul 1 a celui mai criminal lider din lumea, adică a lui Putin. A declarat Putin în mai multe rânduri că își dorește ca Zelenski să dispară indiferent de forma în care se întâmplă acest lucru. Știm că a fost o sumedenie de atentate la viața lui Zelenski, tocmai de aceea siguranța lui este una extrem de importantă. În imagini vedem zborul din Vilnius către Suceava, este un zbor pe care l-a făcut Zelenski la bordul unei aeronave după Summitul Inițiativei Celor Trei Mări, unde s-a întâlnit cu președintele Iohannis. Pe traseul acesta a plecat din Statele Baltice și a venit către România. Foarte interesant acest detaliu pentru că până acum Zelenski obișnuia să facă traseul către țara sa din Polonia. Vedem o schimbare de perspectivă în ceea ce privește importanța strategică regională a României. Mai exact, România este un furnizor de securitate și poate garanta integritatea celui mai vânat lider de pe pământ în aceste momente. Oficialii ucraineni au ales să facă această rută la Suceava pentru a garanta securitatea președintelui lor. După ce a aterizat la Suceava, liderul ucrainean a plecat la bordul unei mașini bine blindată, cu suportul serviciilor române. Vorbim de toate palierele de securitate națională, de la Poliție Locală până la Servicii de Informații s-au ocupat de securitatea lui Zelenski din Suceava până la ieșirea din România”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/surse-digi24-zelenski-a-aterizat-joi-la-suceava-imagini-cu-coloana-oficiala-a-presedintelui-ucrainean-2756649

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.