23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Zelenski a vizitat-o pe adolescenta care a încasat 12 gloanţe pentru a-şi apăra fratele. Povestea ei emoţionantă

Katerina Vlasenko şi familia ei au părăsit Kievul când trupele ruse au început să atace zonele rezidenţiale. Adolescenta în vârstă de 16 ani şi-a apărat fratele de 8 ani, încasând 12 gloanţe. Joi, preşedintele Zelenski a vizitat-o pe tânără la spital.

După ce au fugit din Crimeea, care a fost anexată de Rusia, familia Katerinei a decis să se mute la Kiev. Încă de la începutul invaziei, membri familiei s-au adăpostit de bombardamentele ruseşti în pivniţa unui vecin. Însă, datorită escaladării evenimentelor din Kiev, aceştia au trebuit să părăsească ţara.

„Am împachetat doar câteva lucruri şi le-am aruncat în maşină, în grabă”, mărturiseşte mama tinerei. Dar, la scurt timp după ce au pornit la drum, armata rusă care se afla la un punct de control, au început să tragă în ei.

„Îmi amintesc că primul glonţ mi-a intrat în genunchi”, a afirmat adolescenta eroină. În prezent, rănile tinerei sunt îngrijite într-un spital din Kiev.

Când Igor, fratele ei de 8 ani, şi-a văzut sora plină de sânge, a ieşit din maşină şi a început să ţipe la ruşi. Însă, a urmat o altă rafală de gloanţe.

Citeste mai mult: adev.ro/r8y5rs

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here