22.5 C
Vaslui
28-sept.-2022

Zi decisivă pentru Dan Diaconescu. Află dacă merge la închisoare

- Advertisement -

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti vor pronunţa astăzi sentinţa definitivă în dosarul în care Dan Diaconescu este acuzat de şantaj şi a fost condamnat la 3 ani de închisoare de o instanţă inferioară.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticoruptiei (DNA) au cerut şapte ani de închisoare pentru Dan Diaconescu, în dosarul in care fondatorul postului OTV este acuzat de şantaj.

Judecătorii de la Curtea de Apel București au amânat în 20 februarie pronunțarea sentinței definitive pentru data de 4 martie în dosarul în care Dan Diaconescu este acuzat de șantaj.

În 21 octombrie 2010, patronul postului OTV, Dan Diaconescu a fost trimis în judecată pentru şantaj, alături de Doru Pârv şi Ghezea Mitruş. Aceştia ar fi făcut presiuni asupra primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Dan Diaconescu l-ar fi ameninţat pe primarul arădean în mod repetat, chiar şi în timpul emisiunilor sale.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/zi-decisiva-pentru-dan-diaconescu-afla-daca-merge-la-inchisoare_1645049.html#ixzz3TOtCohXQ
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.