spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
23-feb.-2024

Zi neagră pentru SUA: se împlinesc 21 de ani de la atacurile de la turnurile gemene. Joe Biden va susține un discurs în fața Pentagonului

- Advertisement -

SUA comemorează duminică, 11 septembrie,  21 de ani de la atacurile din 11 septembrie, iar preşedintele Joe Biden va susţine un discurs în faţa Pentagonului, unde au murit 125 de persoane.

Prima Doamnă Jill Biden va merge la Shanksville (Pennsylvania) iar vicepreşedintele Kamala Harris va fi prezentă la o ceremonie la New York, relatează news.ro.

Se împlinesc 21 de ani de la atacurile de la turnurile gemene din SUA

La 11 septembrie 2001, nouăsprezece bărbaţi au deturnat patru avioane comerciale americane aparţinând United Airlines şi American Airlines. Două au lovit Turnurile Gemene ale World Trade Center (New York), unul a vizat clădirea Pentagonului (Washington) şi un altul s-a prăbuşit pe un câmp din Shanksville (Pennsylvania).

Atacurile s-au soldat cu 2.977 de morţi – cel mai sângeros atac străin din istorie comis pe teritoriul american. Bilanţul l-a depăşit pe cel de la Pearl Harbor, din 1941, soldat cu 2.403 de morţi în rândul americanilor. Peste 6.000 de oameni au fost răniţi în atentatele din 11 septembrie…https://www.bzi.ro/zi-neagra-pentru-sua-se-implinesc-21-de-ani-de-la-atacurile-de-la-turnurile-gemene-joe-biden-va-sustine-un-discurs-in-fata-pentagonului-4541249?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.