15 C
Vaslui
06-oct.-2022

Ziaristi tâlhãriti de doi medici în fata a peste 300 de oameni! (video)

- Advertisement -

INADMISIBIL Doi medici ai spitalului bârlãdean, ginecologul Artur Tornea si anestezista Cristina Ciobanu, au fãcut ieri de toatã rusinea institutia, sãrind la bãtaie la jurnalistii chemati la fata locului, pentru a asista la discutiile dintre conducere si peste 300 de cadre medicale, nemultumite de salarizare. La vederea reprezentantilor mass-media, care luau imagini de la eveniment, cei doi medici s-au repezit sã smulgã din mâinile acestora aparatele foto si telefoanele, bruscându-i, înjurându-i si amenintându-i, spre stupefactia tuturor celor din salã, care, practic, ceruserã ca presa sã ia parte la discutii. Medicul Artur Tornea a refuzat minute în sir sã înapoieze telefonul unuia dintre jurnalisti, dorind sã steargã imaginile salvate. Ulterior, dupã ce cei doi medici au pãrãsit sala de discutii, conducerea spitalului, managerul si directorul medical au oferit scuze jurnalistilor agresati, precizând cã iesirea nervoasã a celor doi angajati ai spitalului trebuie pusã pe seama „celor sapte ani de acasã”. Cu toate acestea, plângerea penalã formulatã de ziaristi pe numele lor a fost fãcutã si rãmâne ca Justitia sã se pronunte.

CRIZÃ DE ISTERIE NEJUSTIFICATÃ! Asa s-ar putea numi ceea ce s-a întâmplat ieri dimineatã, la spitalul „Elena Beldiman” Bârlad. Doi tineri medici, ginecologul basarabean Artur Tornea si anestezista Cristina Ciobanu, au avut iesiri necontrolate la adresa jurnalistilor, invitati sã ia parte la discutiile dintre managerul Stefan Constantinciu, directorul medical medicul Gabriela Danis si o parte a salariatilor institutiei care se aflau într-un protest spontan. Trebuie spus cã cele peste 300 de cadre medicale (asistente, infirmiere, brancardieri, etc.) au declansat la orele 7,30 un protest spontan, pe fondul nemultumirilor salariale. În jurul orelor 8,30, jurnalisti de la douã cotidiane locale, precum si de la o televiziune, au venit la eveniment, invitati de membrii de sindicat ai spitalului. Nici bine nu au intrat în salã unde avea sã aibã loc întrevederea acestora cu managerul Stefan Comnstantinciu cãci cei doi medici, Artur Tornea si Cristina Ciobanu, s-au nãpustit asupra reporterilor, pentru a-i deposeda de telefoanele cu care filmau si de aparatele foto. Doctorita Ciobanu a început sã strige, ca iesitã din minti: „Dacã vãd prin ziar vreo pozã de-a mea, vã târâi de gât pe la toate judecãtile posibile”, spre socul zecilor de persoane, care asistau uluite la scena reprobabilã. În tot acest timp, medicul Cristina Ciobanu a smuls telefonul din mâna unui jurnalist si ginecologul Artur Tornea l-a luat din mâna ei si a început sã caute în el imagini, cu scopul de a le sterge. Zadarnic au încercat atât jurnalistii sã le explice cã ei doi nu sunt nicicum subiect în discutia respectivã si nu au niciun motiv sã agreseze presa, cãci ei au continuat circul, pânã când a intervenit managerul spitalului, Stefan Constantinciu, care a înapoiat telefonul luat de medicul Tornea. Atât managerul cât si purtãtorul de cuvânt al spitalului, Gabriela Danis, care au asistat siderati la aceastã scenã extrem de jenantã pentru întregul colectiv al spitalului „Elena Beldiman” au oferit scuze, în mod public. ” Îmi cer scuze jurnalistilor agresati în numele unitãtii noastre”, a spus managerul Stefan Constantinciu. „Noi nu suntem responsabili de atitudinea reprobabilã a medicilor respectivi, asta tine de educatia lor si de cei sapte ani de acasã”, a adãugat si medicul Gabriela Danis.

Plângere penalã pe numele celor doi medici!

Lucrurile însã, în acest caz de agresiune într-o institutie publicã, nu a putut rãmâne la acest nivel, desi, din partea conducerii institutiei, scuzele au fost acceptate. Nu acelasi lucru se poate spune si în ceea ce priveste comportamentul necontrolat al celor doi medici, împotriva cãrora ieri a fost formulatã o plângere penalã, la Politia Bârlad, unde s-a întocmit deja dosarul 190252/ 7.02.2014 de cercetare penalã pe numele celor doi medici pentru comiterea infractiunilor de tâlhãrie, loviri si furt. Justitia urmeazã sã-si spunã cuvântul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.