20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Zilele Husilor, cu muzicã bunã si sarmale! (foto)

- Advertisement -

ANIVERSATI Husenii au petrecut frumos de ziua orasului lor, mai ales cã vremea plãcutã, de toamnã caldã, a tinut cu sãrbãtoarea “orasului dintre vii”! Muzicã bunã, pe scena amenajatã în Piata Tricolorului, târgul mesterilor populari si, pentru cine a vrut, si sãrmãlute calde, în foi de varzã.

Foarte multã lume, mai ales ieri, a iesit în centrul orasului, pentru a participa la sãrbãtoarea Zilelor Husilor! Evenimentul organizat de Primãria Husi, Consiliul Local, în parteneriat cu Casa de Culturã “Alexandru Giugaru” si-au dat silinta sã creeze o atmosferã plãcutã. Pe aleea de lângã parcul Rodina au fost prezenti mesteri populari, comercianti cu tot felul de suveniruri, iar, pentru copii, puteau fi vãzute prin multime si personaje din desenele animate, cu care acestia puteau face fotografii. Spre searã a început spectacolul, cu muzicã usoarã si popularã, care i-a încântat pe huseni, mai ales cã pe scenã a evoluat si mândria Husului, celebrul ansamblu “Trandafir de la Moldova”.

Muzica si sarmalele, atractia ultimei zile de sãrbãtoare!

Sãrmãlutele, ca de obicei, au avut cãutare. O multime de oameni au venit la standul amenajat în acest sens. Au fost prezenti primarul Ioan Ciupilan, însotit de o parte a consilierilor locali precum Aurel Cãciulã, Constantin Bârsan, Georgeta Giosu sau Sergiu Boeru si, de asemenea, au rãspuns invitatiei de a participa la Zilele Husilor si deputatul Toader Dima, precum si presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu. “Chiar dacã unii poate au vrut ca Zilele Husilor sã nu se mai tinã, uite cã ele au venit si suntem aici, împreunã, cu totii! Sper sã fie o sãrbãtoare frumoasã pentru huseni si mã bucur cã, asa cum se întâmplã mereu, husenii participã în numãr foarte mare la asemenea evenimente si le multumesc pentru asta”, a spus primarul Ioan Ciupilan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.