spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Zilele insorite nu sunt departe

- Advertisement -

“Galben-verzii” vor pleca la începutul sãptãmânii viitoare în Antalya

ULTIMELE ANTRENAMENTE… În cele câteva zile care au mai rãmas pânã la plecarea în Antalya, FC Vaslui se va pregãti pe baza sportivã din Muntenii de Sus. Ieri, Viorel Hizo, a vrut sã vadã cum se mai descurcã elevii sãi cu balonul si a organizat un meci-scoalã. Partida a durat în jur de 50 de minute, iar printre remarcatii jocului au fost brazilienii Wesley si Adailton. Un tratament aparte l-a avut Paul Papp, fundasul proaspãt chemat la nationalã fiind urmãrit cu atentie de tehnician. De la sedinta supravegheatã de pe margine de Adrian Porumboiu, a lipsit Nemanja Jovanovic, sârbul aflându-se în litigiu cu cei din conducerea clubului.

Dupã ce a amânat amicalul cu CSM Brasov din cauza conditiilor neprielnice, iar testul cu FCM Bacãu este si el pus sub semnul întrebãrii, Viorel Hizo nu a mai tinut cont de vreme si si-a scos elevii prin nãmeti. Ieri, “galben-verzii” au mers din nou la Muntenii de Sus, si s-au antrenat la baza sportivã din localitate. Dupã câteva ture de teren si câteva exercitii de încãlzire, fotbalistii au fost împãrtiti în douã echipe si pusi sã dispute un meci-scoalã pe durata a douã reprize, chiar dacã Hizo s-a arãtat initial deranjat de faptul cã suprafata de joc nu fusese curãtatã de zãpadã.

Brazilienii în mare formã

Chiar dacã nu s-au simtit ca pe nisipul de pe Copacabana, brazilienii Wesley si Adailton au fost în mare formã si au încercat mai multe executii de efect, majoritatea reusite. La antrenament a impresionat si Rivas, cel mai mult prin faptul cã a ales sã se pregãteascã doar în pantaloni scurti, în timp ce restul colegilor nu stiau cum sã se înfofoleascã mai tare. Terenul înghetat s-a dovedit a fi destul de alunecos mai ales pentru camerunezul Pouga, cel care a cãzut de câteva ori, chiar când acesta era în pozitii favorabile de a marca.

Papp, în gura lui Hizo

Antrenorul i-a acordat o atentie sporitã lui Paul Papp, fundasul proaspãt chemat la nationalã fiind în dese rânduri fie sfãtuit, fie certat pentru felul în care se pregãtea. “Miscã,miscã! Esti jucãtor international acum!” Mare parte a sedintei de pregãtire a fost supravegheatã de patronul Adrian Porumboiu, finantatorul întretinându-se minute bune cu tehnicianul Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.