18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

ZIMBRU, NOUA CAMPIOANÃ!

- Advertisement -

Futsal

PREMIERE… Zimbru a câstigat cea de-a doisprezecea editie a Memorialului “Nicolae (Cucu) Oancea” la futsal, care s-a desfãsurat în sala de sport a Liceului “Ion Mincu”. În finalã, Zimbru a avut nevoie de loviturile de departajare pentru a se impune în fata celor de la Victoria, scor 5-3.

Editia a XII-a a Memorialului “Nicolae (Cucu) Oancea” a fost adjudecatã de Zimbru, formatie care a învins în finalã pe Victoria, dupã loviturile de departajare. Pentru locurile trei-patru s-au bãtut FC Murgeni si FC Caramba, meci încheiat cu victoria clarã a celor de la Murgeni, (3-0). La aceastã editie au participat 11 echipe formate din jucãtori legitimati si neligitimati. Între cele douã finale s-a disputat meciul de old-boys, între fostii sportivi, colegi si elevi ai profesorului Nicolae Oancea, joc încheiat la egalitate, 3-3. La finalul competitiei, fiul Gabi Oancea alãturi de DJST Vaslui au premiat în bani, cupe, diplome si echipament sportiv cei mai buni sportivi si primele trei clasate. Golgeterul competitiei a fost desemnat fostul jucãtor al Vasluiului, Horatiu Popa (Zimbru), iar Daniel Stirbu (Victoria) a primit premiul de cel mai bun portar, în timp ce Ionut Cezar (Fãlciu) a fost ales cel mai tehnic jucãtor al memorialului.

Petrea: “A fost o reusitã”

Principalul organizator al memorialului, Constantin Petrea s-a declarat plãcut impresionat de nivelul ridicat al jocului prestat de multe echipe. “A fost o competitie reusitã din toate punctele de vedere, una superioarã celorlalte editii. Singurul regret este cã numãrul echipelor a fost mai mic, în comparatie cu alti ani. Sperãm ca numãrul acestora sã fie mai mare în anii urmãtori. Tin sã multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit, DJST Vaslui, directorul Liceului “Ion Mincu”, Dan Mãgureanu, Comisia Judeteanã de Arbitri, Gabi Oancea si colaboratorilor mei, Constantin Filip si Nicolae Meleghi”, a declarat Constantin Petrea.

Finala:

Zimbru – Victoria 2-2 (5-3 dupã penalty-uri)

Finala micã:

FC Murgeni – FC Caramba 3-0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.