spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

VIDEO | Ziua despãrtirii: Alina, ucisã cu cruzime chiar de prietena sa, înmormântatã în rochie de mireasã! (FOTO)

- Advertisement -

ULTIMUL DRUM… Alina Elena Ciobanu, tânãra care a fost ucisã de cea mai bunã prietenã, va fi înmormântatã astãzi, 10 august, la Buda, în satul natal. Adolescenta va fi condusã pe ultimul drum de familie, colegi, prieteni, vecini si oameni care n-au cunoscut-o, dar au fost impresionati de povestea ei. În mediul online, zeci de persoane au publicat mesaje emotionante. Iatã câteva dintre acestea: „durerea lãsatã în urma ta nu se poate mãsura în cuvinte, viata a fost nedreaptã cu tine, draga mea! Drum lin cãtre ceruri, suflet bun”; „Drum lin, fatã frumoasã si foarte desteaptã. Îmi pare nespus de rãu, nu am cuvinte, nu-mi vine sã cred. Te stiu de când erai de câtiva anisori. Dumnezeu sã te aibã în paza lui!”; „Cu un zâmbet reuseai sã ascunzi toatã durerea, ne lipsesti enorm…Soarta ta a fost prea cruntã, sperãm cã acolo, unde esti acum, esti mai fericitã, fãrã oameni rãi, fãrã chin si fãrã durere. Dumnezeu sã te odihneascã, draga noastrã Alina Elena!”.

De asemenea, si fratele ei a publicat mai multe mesaje pe retelele de socializare: „…A fost o persoanã minunatã. Mereu era cu zâmbetul pe buze si mereu sãrea în ajutorul celorlalti. A trecut prin multe si, totusi, a continuat sã zâmbeascã si sã fie bunã cu ceilalti. Nu îmi vine sã cred ce se întâmplã, dar sper sã fie bine acolo unde este. Mereu o sã rãmânã în inimile noastre”. „Sper ca Dumnezeu sã rãzbune sângele ei vãrsat cu atâta cruzime”, a scris fratele Alinei.

Imagini din noaptea crimei de la Mangalia: ucigasa a fost filmatã abandonând cadavrul în parc

Între timp, au apãrut si primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Imaginile de pe camerele de supraveghere, montate în preajma si în interiorul parcului în care a fost gãsitã Alina, au surprins taxiul cu care Loredana a mers pânã în punctul în care a lãsat trupul neînsufletit al prietenei sale. De asemenea, în imagini a fost surprins si momentul în care fata verificã geamantanul cu care a cãrat victima de la hotelul în care stãteau împreunã si pânã în parc. Dupã ce a lãsat cadavrul sub o bancã, tânãra s-a întors la hotel si a încercat sã-si ascundã urmele: a fãcut curat si a scãpat de cutitul cu care a înjunghiat-o pe Alina. Apoi a mers la muncã ca si cum nu s-a întâmplat nimic, iar dupã-amiazã a fost ridicatã de politisti. Loredana a fost audiatã mai multe ore si si-a recunoscut faptele. Aceasta a povestit anchetatorilor cã se sãturase sã mai mintã pentru prietena ei si sã-i acopere infidelitãtile, când în realitate, era exact invers! De altfel, si specialistii în criminologie sunt de altã pãrere. „Mobilul crimei nu stã în picioare. Motivul este pueril. Nu cred cã îsi însela iubitul. Victima s-a plâns anterior unei mãtusi de-a ei despre colega ei de camerã, cã se comportã ciudat, cã are accese de furie. Ar fi trebuit sã plece de atunci. Nu stai în preajma acestor oameni. E clar cã cea care a comis crima are probleme psihice. Poate a fost abuzatã psihic, emotional, în copilãrie. Dacã a mai consumat si alcool sau droguri, asta i-a dat un impuls suplimentar. Are clar probleme de comportament. E capabilã de furie oarbã, dar nu se justificã atâta violentã”, a declarat psihologul Liviu Chesnoiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.