31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

„Zmei” beti la volan, pe soselele din judet!

NU SE LASÃ….Politistii rutieri vasluieni au avut parte de un final al lunii martie foarte „productiv” în urma unei actiuni de combatere a conducerii masinilor în stare de ebrietate. Nu existã zi în care sã nu fie gãsit un sofer cu alcoolemie în sânge conducând o masinã, fie a lui, fie a firmei. Politistii vasluieni atrag atentia asupra importantei respectãrii regulilor de circulatie si, în special, asupra celor referitoare la conducerea sub influenta bãuturilor alcoolice : Nu vã urcati la volan dacã ati consumat bãuturi alcoolice! Iatã trei soferi, din zone diferite ale judetului, gãsiti bãuti la volan în ultima zi a lunii martie.

NEGRESTI…Politistii din cadrul Politiei orasului Negresti, aflati pe strada Decebal, în orasul Negresti, judetul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, condus de cãtre un bãrbat în vârstã de 64 de ani, din aceeasi localitate. Întrucât acesta emana halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Judetean de Medicinã Legalã, în vederea recoltãrii de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. <<Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii huseni, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, în vederea stabilirii si probãrii activitãtii infractionale, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de”conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”.>>, precizeazã Bogdan Gheorghitã, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

BÂRLAD…În acceasi zi, 31 martie a.c., ora 23:10, politistii din cadrul Biroului Rutier Bârlad, aflati pe drumul european DE 581, în municipiul Bârlad, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, condus de cãtre un bãrbat în vârstã de 61 de ani, din aceeasi localitate. Întrucât acesta emana halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul de Urgentã Bârlad, în vederea recoltãrii de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii bârlãdeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii activitãtii infractionale, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”.

VASLUI… Si tot pe 31 a.c., ora 23:30, politistii din cadrul Politiei Municipiului Vaslui, aflati în exercitarea atributiilor de serviciu în comuna Poienesti, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în Spania, condus de cãtre un bãrbat în vârstã de 46 de ani, din comuna Ivãnesti, judetul Vaslui. Întrucât acesta emana halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Judetean Vaslui, în vederea recoltãrii de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, în vederea stabilirii si probãrii activitãtii infractionale, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here