Zmeii şoselelor ajung după gratii

♦ Un botoşănean în vârstă de 28 de ani a fost arestat preventiv ieri, după un accident comis la beţie
♦ Întâmplarea vine după ce un alt tânăr a ajuns după gratii, după ce a provocat un carambol pe Bulevardul Eminescu

Străzile municipiului au ajuns piste de raliu pentru teribilişti. Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Botoşani, a fost arestat preventiv ieri, după un accident comis la beţie. Protagonistul este Alexandru Costel Dănilă, care a fost acuzat de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Pe 4 iunie, tânărul, care abia scăpase din puşcărie luna trecută, a urcat la volanul unui autoturism şi, cu toate că nu avea permis de conducere, a plecat la o plimbare prin oraş. Pe Calea Naţională din municipiu el a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar poliţiştii care au ajuns la locul faptei au stabilit că individul era sub influenţa băuturilor alcoolice, etilotestul indicând o îmbibaţie de 0,68 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Doar că după ce s-a văzut singur, tânărul a dispărut şi nu a mai fost de găsit. Dat în consemn, el a fost identificat miercuri şi condus la sediul poliţiei, în baza unui mandat de aducere, după care a fost reţinut.

Val de condamnări la activ

Din 2010, însă, individul adună condamnări. În 2010, el a fost condamnat pentru furt la 2 ani şi 8 luni închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei, iar un an mai târziu, în 2011, la o pedeapsă rezultantă de 4 ani închisoare, tot pentru furt calificat
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ