spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Zmeu înarmat cu un cutit, scandal si amenintãri cu moartea la Copãceni! (VIDEO)

- Advertisement -

IACA ASA…Politistii Sectiei 5 Politie Ruralã Murgeni, din cadrul Politiei Orasului Murgeni, au retinut un bãrbat, Grigore P., în vârstã de 62 de ani, din comuna Sânpetru, judetul Brasov, care locuia fãrã forme legale în comuna Fãlciu, judetul Vaslui, bãnuit de sãvârsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si amenintare. Acesta ar fi proferat amenintãri cu moartea la adresa persoanei vãtãmate, un bãrbat de 40 de ani, în timp ce agita un cutit. Ca urmare a agresiunii, victima a suferit vãtãmãri corporale. Agitatul si cutitarul brasovean, a fost retinut de politisti, iar procurorul de caz a instituit asupra sa mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Politistii Sectiei 5 Politie Ruralã Murgeni au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat, Grigore P., din localitatea Sânpetru, judetul Brasov, bãnuit de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si amenintare, în ziua de 4 august a.c., în localitatea Copãceana, comuna Fãlciu. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în data de 4 august a.c., la ora 21.20, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, bãrbatul cercetat ar fi tulburat ordinea si linistea publicã si ar fi agresat persoana vãtãmatã, un bãrbat în vârstã de 40 de ani, din localitatea Copãceana. Totodatã, bãrbatul cercetat ar fi proferat amenintãri cu moartea la adresa persoanei vãtãmate, în timp ce agita un cutit. Ca urmare a agresiunii, persoana vãtãmatã a suferit vãtãmãri corporale ce au necesitat 1 – 2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

„La data de 5 august a.c., ca urmare a administrãrii probatoriului, fatã de bãrbatul de 62 de ani a fost luatã mãsura retinerii, pe o perioadã de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad care a luat fatã de acesta mãsura preventivã a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.