0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Zmeul care i-a lovit pe polițiștii locali bârlădeni, prins și băgat după gratii! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

LA RĂCOARE… Individul de 21 de ani, Nistor Gheorghiță,  care a bătut polițiștii  locali bârlădeni  în Ajunul Crăciunului, iar imaginile scandaloase au oripilat o țară întreagă, a fost arestat  preventiv! Chiar în prima zi din acest an, bărbatul de loc din satul Bădeana, Comuna Tutova, a fost încarcerat, pentru comiterea a trei infracțiuni. Oamenii din comună spun despre acest tânăr că provine dintr-o familie dezorganizată, și face adesea scandaluri când se îmbată.  Băut era și când a lovit un polițist local, care i-a atras atenția că nu poartă mască. Acum are suficient timp să mediteze la faptele sale.  

Pe 1 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad a dispus arestarea  preventivă  a unui tânăr din Bădeana, Nistor Gheorghiță, pentru comiterea a trei infracțiuni: două de ultraj împotriva a doi agenți de la poliția locală și a treia, tulburarea liniștii și ordinei publice.  Cetățenii care au participat și ei  efectiv la ultragierea polițiștilor locali prin imobilizarea acestora și  le-au adresat cuvinte greu de reprodus, sunt identificați și, în urma anchetei care este în derulare, procurorul de caz  va dispune   măsurile legale. Instanța a decis: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în dosarul de urmărire penală nr. 5617/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatului N. G., cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, (faptă săvârșită la data de 24.12.2020 – persoană vătămată M.S.); ultraj, (faptă săvârșită la data de 24.12.2020 – persoană vătămată P.C.) și tulburarea ordinei și liniștii publice, (faptă săvârșită la data de 24.12.2020), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.01.2021 și până la data de 30.01.2021, inclusiv. În baza Codului  de procedură penală  dispune  emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul N.G”,. Sentința a fost afișată pe site-ul Judecătoriei Bârlad. Decizia judecătorului nu este definitivă, fiind deja atacată cu apel de Gheorghiță Nistor.

Vă reamintim că în Ajunul Crăciunului, pe  24 decembrie 2020, când Piața Centrală din Bârlad era extrem de aglomerată, tânărul din Bădeana, Gheorghiță  Nistor,  care nu purta mască, a fost oprit de doi  polițiști locali, ce tocmai explicau unor cetățeni că este obligatoriu să se poarte masca de protecție, fiind instituită starea de alertă în municipiul Bârlad. Când l-au văzut pe tânăr fără mască, polițiștii locali   au încercat să-l oprească pentru a-l atenționa că nu poartă mască și pentru a-l legitima. Numai  că  tânărul, care, din spusele martorilor era și băut bine, s-a opus, iar când polițiștii  au încercat  să-l convingă că trebuie să se legitimeze, acesta i-a tras un cap în gură unuia dintre polițiști și a fugit! A fost urmărit de oamenii legii, iar în zona din spatele Pieței Centrale a fost prins și s-a încercat   încătușarea sa din nou. Tânărul s-a opus iar în acele momente, mai multe persoane, unii  dintre ei de de etnie rromă, au început să agreseze polițiștii locali, care au chemat în ajutor încă un echipaj.

În momentul în care oamenii legii au încercat să-l rețină din nou, deoarece  acesta  agresase  polițiștii,  mai mulți tineri de etnie rromă, din câte se vede pe filmare, au luat pe sus pe agenții locali  și se încerca încătușarea sa pentru comiterea infracțiunii de ultraj,  i-a dat iarăși cu capul  în față unui polițist local, pe care l-a umplut de sânge. Atunci a  luat o și mai mare amploare scandalul, cei prezenți solidarizându-se cu tânărul scandalagiu, fără mască și cu mult tupeu, polițiștii locali fiind luați pe sus, îmbrânciți  și atacați!  Evident  că agresorul  polițiștilor locali și cei care s-au solidarizat  cu el au dispărut fără urmă, dând  dovadă de „curaj”, ulterior acesta fiind identificat de către polițiștii bârlădeni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.