spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Zmeul de la Secuia, trimis în judecatã pentru mai multe infractiuni, are sanse sã scape de o serie de acuzatii

- Advertisement -

SANSÃ…Romeo Blegu, bãrbatul din Secuia, comuna Muntenii de Jos, prins de politisti dupã o actiune ca-n filme, are sanse mari sã scape de o serie de acuzatii. Si asta dupã ce judecãtorii au decis sã-i lase timp de gândire pânã la sfârsitul lunii octombrie pentru a se împãca cu doi dintre consãtenii care l-au acuzat de loviri si alte violente. Mai exact, la scurt timp dupã ce a fost acuzat de refuzul de la prelevarea de mostre biologice si conducere fãrã permis, Blegu a mai fost acuzat si de loviri si alte violente. Acesta s-ar fi bãtut cu doi consãteni cu putin timp înainte ca politistii sã fie nevoiti sã-si foloseascã autospecialele pentru crearea unui baraj pentru a-l opri în trafic. O eventualã împãcare a fost prevestitã si de sotia bãrbatului. Femeia spunea, la un moment dat, cã cele douã victime ar fi vrut bani sã-si retragã plângerea. «Sotul meu sã plãteascã pentru ce s-a întâmplat cu Rutiera dar, pentru scandal, a fost provocat de cãtre Iordache si de Irinel Tugulea. Acum, cei doi vor bani, 15.000 de euro. Mi-au provocat sotul pentru bani si de aici a pornit tot bâlciul», spunea Loredana Blegu.

Acuzat de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice si distrugere, Romeo Blegu, s-a mai trezit, pe cap, cu o problemã. Si asta dupã ce doi vecini l-au acuzat de loviri si alte violente. Dosarul a ajuns si în instantã dar, zilele trecute, judecãtorii au decis sã le dea posibilitatea «eroilor» povestii sã se împace. Si le-a dat destul timp de gândire, pânã la sfârsitul lunii octombrie. Toatã povestea a pornit dupã ce Romeo Blegu a fost oprit, în trafic, de cãtre politisti, dupã o actiune ca-n filme. La scurt timp, pe numele bãrbatului au apãrut noi acuzatii. Doi vecini au sustinut cã au fost loviti fãrã motiv de cãtre bãrbatul de 39 de ani, în timp ce sotia acestui a a povestit, în exclusivitate pentru Vremea Nouã, faptul cã sotul ei fost provocat si cã cei care au ajuns acum sã fie considerate victime, ar fi cerut bani pentru a-si retrage acuzatiile.

Romeo Blegu arestat dupã o actiune ca-n filme

Si tot în acea perioadã, politistii au desfãsurat activitãti de executare a unui mandat de aducere, emis pe numele bãrbatului în vârstã de 39 de ani, din Vaslui, într-un dosar penal în care se efectuau cercetãri pentru sãvârsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu. Întrucât acesta nu a fost depistat la domiciliu, politistii au început cãutarea sa si l-au depistat în trafic, în localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos. Somat sã opreascã, Blegu a ales sã nu facã acest lucru si nici nu a respectat indicatiile politistilor, încercând sã îsi asigure scãparea cu un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui. Autoturismul a fost imobilizat cu ajutorul unor autospeciale de politie, bãrbatul fiind condus la Serviciul Judetean de Medicinã Legalã Vaslui pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilii alcoolemiei, însã a refuzat prelevarea acestora. Totodatã, în urma verificãrilor efectuate, politistii au stabilit cã  acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Loredana Blegu, acuzatii grave la adresa victimelor sotului ei

POVESTE..Femeia a sustinut cã tot scandalul a pornit din vina unui consãtean, Vasile Iordache. Supãrat cã fiul lui a ales sã munceascã pentru Romeo Blegu si aflat sub influenta bãuturilor alcoolice, bãrbatul a mers la barul familiei Blegu si a cãutat sã provoace scandal. „Pe imaginile surprinse de camerele de suparveghere se observã cã Vasile Iordache îl trage, la un moment dat, pe sotul meu de mânã sã vorbeascã cu el. Au intrat amândoi în interiorul barului si aici, Iordache a început sã-i vorbeascã foarte urât lui Romeo si sã-l provoace. La un moment dat, sotul meu îi spune sã iasã afarã pentru cã nu vrea scandal cu el. Romeo voia sa plece cu scuterul sã rezolve niste treburi. A fost atacat atunci si, pe imaginile camerei de supraveghere se observã cum este lovit cu pumnul de cãtre Vasile Iordache. În scandal intervine si Tugulea, ascuns pânã atunci, dupã o dubã. Dupã ce sotul meu a plecat la volanul masinii si a urmat episodul cu cei de la Rutierã, cei doi, Tugulea si Iordache, s-au întâlnit si s-au pus deacord sã scoatã bani de la sotul meu asa cã au mers si au declarat tot felul de prostii la Politie. Au discutat si cu un avocat si am înteles cã vor 15.000 de euro. Cineva îmi povestea cã si avocatul lor le-a spus cã suma este mare dar ei nu au vrut sã audã», a povestit Loredana Blegu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.