spot_imgspot_img
9.3 C
Vaslui
17-apr.-2024

Zmeul de la Secuia, trimis în judecatã pentru o listã lungã de acuzatii

- Advertisement -

LA JUDECATÃ…Romeo Blegu, bãrbatul din Secuia, comuna Muntenii de Jos, prins de politisti dupã o actiune ca-n filme, are sanse mari sã ajungã în spatele gratiilor dupã ce au început sã se adune acuzatiile aduse acestuia. Astfel, pe lângã refuzul de la prelevarea de mostre biologice si conducere fãrã permis, Blegu a mai fost acuzat acum si de loviri si alte violente de cãtre doi consãteni cu care acesta s-ar fi bãtut cu putin timp înainte ca politistii sã fie nevoiti sã-si foloseascã autospecialele pentru crearea unui baraj pentru a-l opri de Blegu. Noile acuzatii aratã cã declaratiile sotiei acestuia nu au fost luate în seamã de anchetatori. Loredana Blegu sustinea cã sotul ei, Romeo, a fost provocat sã facã scandal de cãtre un vecin, Vasile Iordache. Disputa dintre ei nu ar fi avut si o motivatie. Conform declaratilor Loredanei, Iordache era nemultumit de faptul cã fiul lui a ales sã lucreze, ca angajat cu acte în regulã, la societatea familiei Blegu. „Ce am povestit este adevãrat si asa s-a întâmplat. Sotul meu sã plãteascã pentru ce s-a întâmplat cu Rutiera dar, pentru scandal, a fost provocat de cãtre Iordache si de Irinel Tugulea. Acum, cei doi vor bani, 15.000 de euro. Mi-au provocat sotul pentru bani si de aici a pornit tot bâlciul», spunea Loredana Blegu.

Acuzat de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice si distrugere, Romeo Blegu mai are acum o nouã problemã. Si asta dupã ce, de ceva vreme, acesta a fost acuzat de doi vecini si de loviri si alte violente. Cei doi au sustinut cã au fost loviti fãrã motiv de cãtre bãrbatul de 39 de ani, în timp ce sotia acestuia a povestit, în exclusivitate pentru Vremea Nouã, faptul cã sotul ei fost provocat si cã cei care au ajuns acum sã fie considerate victime, ar fi cerut bani pentru a-si retrage acuzatiile. Totul a pornit dupã ce, în vara anului trecut, politistii au desfãsurat activitãti de executare a unui mandat de aducere, emis pe numele bãrbatului în vârstã de 39 de ani, din Vaslui, într-un dosar penal în care se efectuau cercetãri pentru sãvârsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu. Întrucât acesta nu a fost depistat la domiciliu, politistii au început cãutarea sa si l-au depistat în trafic, în localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos. Somat sã opreascã, Blegu a ales sã nu facã acest lucru si nici nu a respectat indicatiile politistilor, încercând sã îsi asigure scãparea cu un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui. Autoturismul a fost imobilizat cu ajutorul unor autospeciale de politie, bãrbatul fiind condus la Serviciul Judetean de Medicinã Legalã Vaslui pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însã a refuzat prelevarea acestora. Totodatã, în urma verificãrilor efectuate, politistii au stabilit cã  acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Loredana Blegu face acuzatii grave la adresa victimelor sotului ei

POVESTE..Femeia a sustinut cã tot scandalul a pornit din vina unui consãtean, Vasile Iordache. Supãrat cã fiul lui a ales sã munceascã pentru Romeo Blegu si aflat sub influenta bãuturilor alcoolice, bãrbatul a mers la barul familiei Blegu si a cãutat sã provoace scandal. „Pe imaginile surprinse de camerele de suparveghere se observã cã Vasile Iordache îl trage, la un moment dat, pe sotul meu de mânã sã vorbeascã cu el. Au intrat amândoi în interiorul barului si aici, Iordache a început sã-i vorbeascã foarte urât lui Romeo si sã-l provoace. La un moment dat, sotul meu îi spune sã iasã afarã pentru cã nu vrea scandal cu el. Îi tot reprosa cã fiul lui Iordache munceste la societatea noastrã, dar munca lui este plãtitã corect si bãiatul are forme legale de angajare. Romeo voia sa plece cu scuterul sã rezolve niste treburi. A fost atacat atunci si, pe imaginile camerei de supraveghere se observã cum este lovit cu pumnul de cãtre Vasile Iordache. În scandal intervine si Tugulea, ascuns pânã atunci, dupã o dubã. Dupã ce sotul meu a plecat la volanul masinii si a urmat episodul cu cei de la Rutierã, cei doi, Tugulea si Iordache, s-au întâlnit si s-au pus de acord sã scoatã bani de la sotul meu, asa cã au mers si au declarat tot felul de prostii la Politie. Au discutat si cu un avocat si am înteles cã vor 15.000 de euro. Cineva îmi povestea cã si avocatul lor le-a spus cã suma este mare, dar ei nu au vrut sã audã», a povestit Loredana Blegu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.