spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Bogdan Aurescu i-a cerut Nataliei Gherman soluţionarea situaţiei lui George Simion, expulzat din Republica Moldova

- Advertisement -

Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a solicitat la Bratislava, în cadrul unei discuţii cu şefa diplomaţiei de la Chişinău, Natalia Gherman, soluţionarea situaţiei expulzării cetăţeanului român George Simion din Republica Moldova.

Discuţia dintre miniştrii Bogdan Aurescu şi Natalia Gherman a avut loc, vineri, în marja reuniunii Grupului de la Vişegrad, în format V4+ cu Partenerii Estici, desfăşurată la Bratislava, potrivit Mediafax.

În cadrul discuţiei cu Natalia Gherman, ministrul român de Externe a ridicat problema interdicţiei de intrare în Republica Moldova a cetăţeanului român George Simion, solicitând „transmiterea clarificărilor cerute deja de partea română şi soluţionarea situaţiei”, precizează sursa citată.

Preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012, George Simion, cetăţean român, a fost reţinut, miercuri, de agenţii Serviciului de Informaţii şi Securitate, iar în scurt timp a fost expulzat din Republica Moldova, primind interdicţie de reintrare în ţară timp de cinci ani.

sursa: http://jurnal.md/ro/social/2015/5/16/bogdan-aurescu-i-a-cerut-nataliei-gherman-solutionarea-situatiei-lui-george-simion-expulzat-din-republica-moldova/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.