spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Si-au luat iubitele si-au plecat la… tâlhãrit!

- Advertisement -

NEMERNICI Doi frati si iubitele lor, cu totii din comuna Pãdureni, nu s-au dat în lãturi de la a comite o tâlhãrie asupra unei bãtrâne de 81 de ani, pentru a face rost de câtiva bani si bãuturã! Indivizii, între care si o minorã, de 16 ani, au intrat în toiul noptii, în casã, peste bãtrâna din satul Ivãnesti, pe care au bãtut-o, au amenintat-o si i-au sustras, pe lângã o anumitã cantitate de alcool, cei 235 de lei gãsiti în locuintã. Au crezut cã scapã dacã îsi pun ciorapi pe fete, însã politistii repede i-au gãsit si deja instanta a admis propunerea procurorilor de a fi arestati preventivpentru 30 de zile.

Totul s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 iulie, când cei patru au pãtruns în casa femeii, fortând usa de la intrare. Bãtrâna s-a trezit din somn din cauza zgomotului, iar indivizii (Stan Mihai – 27 ani, Stan Aurel – 26 ani, Nela Iftene, 18 ani si Florina Andrei – 16 ani) au început sã o loveascã si sã o ameninte, pentru a le spune unde tine banii. Dupã ce au gãsit cei 235 lei, dar si cantitatea de alcool, acestia au pãrãsit imobilul. Bãtrâna a cerut ajutorul unei vecine, care a si sunat la 112. Victima a fost adusã la spitalul municipal Husi, a primit îngrijiri medicale, iar medicii au precizat cã mai are nevoie de 45 de zile de tratament, pentru a se reface. „În baza probatoriului administrat, politistii i-au retinut pe cei patru tineri, prezentându-i la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi, respectiv Judecãtoria Husi, cu propunerea de arestare preventivã. Pentru sãvârsirea infractiunii de tâlhãrie calificatã, acestia au fost arestati preventiv, pentru urmãtoarele 30 de zile.

Oamenii din Pãdureni, consternati de fapta celor patru!

„Sunt foarte trist sã aud cã niste tineri de la noi din comunã au putut face asa ceva! La noi, în comuna Pãdureni, existã un bun simt, o educatie, tinem mult la traditii, la oamenii nostri, la bunicii nostri. Sunt foarte trist sã aud asemenea lucruri! Noi nu am mai avut de foarte multã vreme evenimente de acest fel si speram ca nici sã nu mai avem vreodatã. Plus cã la acesti bãieti, la fratii Stan, nu mã asteptam. Sunt bãieti necãjiti, muncesc si ei pe unde apucã, dar ca sã fie în stare de asemenea grozãvie, nu mã asteptam. Cele douã fete sunt prietenele lor, din câte am înteles. Unul dintre ei stia cã bãtrâna locuia singurã, dar nu era o femeie bogatã, nu avea de ce tenta pe cineva sã comitã o faptã atât de gravã”, a spus primarul Temistocle Diaconu. De altfel, si sãtenii din comunã cred la fel. „Ei nu pãreau în stare sã facã asemenea prostii. Ceilalti sunt din Vãleni, dar Nela Iftene este din Ivãnesti, cã a stat o bunã perioadã chiar pe lângã bãtrâna pe care au tâlhãrit-o. Ea provine dintr-o familie necãjitã, cu probleme. Nu stã departe de casa noastrã, de aceea o stim. Pãcat cã niciunul nu a judecat ce face, iar bãtrâna aceea a trebuit sã îndure bãtaia si frica, fãrã ca lor sã le fie mãcar milã de ea”, au spus sãtenii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.