spot_img
spot_imgspot_img
28.5 C
Vaslui
04-iun.-2024

Hoata care furã de la hoti!

- Advertisement -

INCREDIBIL Politia Bârlad cerceteazã un furt sesizat acum câteva zile de unul dintre cei implicati în reteaua din Bârlad, care a fost prinsã în aprilie cã fura cu carduri clonate, sume consistente de bani din bãncile din SUA si Oman. Bârlãdeanul suspect în acest caz a angajat o bonã, pe Cãtãlina Gîncianu, fostã Preda, pentru copilul sãu, acum câteva sãptãmâni. Din casã au început sã lipseascã sume de bani si obiecte, fiind bãnuitã bona de furt. Nevenindu-i sã creadã cã poate fi chiar el furat, tânãrul a pus camere de luat vederi în casã si a prins hoata: bona. A organizat împreunã cu politia un flagrant, iar bona a cãzut în plasa anchetatorilor. Culmea este cã femeia respectivã este cunoscutã ca fiind o expertã în înselãciuni, ea fiind implicatã acum într-un proces rãsunãtor, împreunã cu realizatoarea emisiunii “Acces Direct”, Simona Gherghe, pentru cã a solicitat ajutor în aceastã emisiune, folosindu-se de copilul sãu si acuzând un medic din Bârlad cã i-a dat tratament gresit. Cum hotului nu-i place sã fie furat, Cãtãlina Gîncianu a fost “filatã” de angajatorul sãu, care este si el sub control judiciar, si a ajuns la politie!

Unul dintre cei implicati în reteaua de interlopi bârlãdeni, care în luna aprilie au fost sãltati de DIICOT pentru cã au clonat carduri cu care au scos peste 42 de milioane de euro din bancomantele unor bãnci din SUA si Oman, si-a gãsit “nasul”. Cãtãlina Gîncianu, din Bârlad, fostã Preda, a fost angajatã de el si sotia sa, sã le fie bonã la copilul lor, de un an si jumãtate. Observând cã de ceva vreme le dispare bani din casã, dar si obiecte, acestia s-au gândit sã vadã dacã bona îi furã sau nu! Asa cã au pus o camerã de luat vederi si au filmat-o! Fix ca si camerele de luat vederi de la bancomantele unde angajatorul bonei dãdea loviturile cu cardurile clonate si era filmat! Dupã ce s-au convins cã bona le sustrage bani din casã, au mers la Politia Bârlad, au arãtat filmãrile si i-au organizat femeii un flagrant: i-au pus ca momealã bani marcati si Cãtãlina Gãncianu a pus mâna. Asa cã, a ajuns la politie, iar angajatorul ei face acum pe lupul moralist: a dat publicitãtii (numai la anumite publicatii, cã la cotidianul nostru nu suportã aparitia, dupã ce am relatat despre reteaua din care face parte), dorind ca lumea sã stie cine este bona respectivã pentru a nu mai fi angajatã nicãieri! Cu alte cuvinte, hotul nu suportã sã fie la rândul lui furat si se foloseste de presã ca sã incrimineze pe cel care-l furã pe el, în timp ce atunci când el furã, iar presa relateazã, se supãrã si se declarã nevinovat, desi are aplicatã mãsura controlului judiciar, fiind suspect în cazul retelei de carduri clonate. Curat murdar!

Cine este totusi Cãtãlina Gîncianu?

Nimeni alta decât femeia care acum un an si ceva a solicitat ajutorul presei locale pentru fiul ei de sapte ani, care este bolnav de steatozã hepaticã non alcoolicã, în urma administrãrii, spunea ea, a unui tratament toxic, dat de un medic din Bârlad. Cãtãlina Gîncianu a colindat redactiile ziarelor plângând, cu copilul de mânã, acuzând medicul bârlãdean, iar povestea ei a ajuns în presa localã initial si apoi în presa centralã. Asa s-a vãzut si vedetã la Antena 1, la emisiunea “Acces Direct”, unde Simona Gherghe si producãtoarea emisiunii, Lucia Lupsa, au realizat o editie, unde au dat crezare Cãtãlinei Gîncianu si au adus acuze grave medicului respectiv. Ca urmare, toate de mânutã, au ajuns acum sã fie chemate în instantã la Tribunalul Vaslui, unde medicul bârlãdean le-a dat în judecatã! Si unde, am aflat pe surse, nici Simona Gherghe si nici Cãtãlina Gîncianu nu s-au prezentat, medicul cerând daune materiale serioase si având probe solide cã totul a fost inventat. Vãzând cã nu s-a ales cu nimic de la înscenarea mediaticã, Cãtãlina Gîncianu s-a reorientat spre cei din reteaua de infractori, cercetatã acum de furtul cu carduri clonale, a peste 42 de milioane de euro din conturilor unor mari companii americane – din bãncile din SUA si Oman. Adicã s-a gândit sã fure de la hoti! Proastã mutare, pentru cã, se stie, hotului nu-i place sã fie furat la rândul sãu! Acum are un dosar penal pe numele ei, întocmit de politistii bârlãdeni pentru comiterea infractiunii de furt. Iar angajatorul ei, pãgubitul si supãratul, este în continuare suspect în dosarul privind clonarea de carduri si furtul a peste 42 de milioane de euro, fiind pus sub control judiciar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.