spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

Este pentru prima dată când se întâmplă asta! Unde va petrece Familia Regală Paştele

- Advertisement -

În acest an, Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu vor lua parte la slujba din Noaptea Învierii de la Episcopia Ortodoxă Română din Stockholm, în mijlocul comunității românești, a anunţat Familia Regală. Slujba va fi oficiată de Preasfinția Sa Episcopul Macarie al Europei de Nord.

Apoi, Altețele Lor Regale vor participa la slujba celei de a doua zi de Paști și se vor întâlni cu membrii comunității românești din Suedia.

Este pentru prima oară când Familia Regală a României alege să fie alături, în Noaptea Învierii Domnului, de românii din nordul Europei.

În ultimele două decenii, Familia Regală a participat la slujbe ale sărbătorilor de Paști în arhiepiscopii istorice, precum cele de la Iași, Cluj, Chișinău (anul trecut), Craiova, Timișoara, Alba Iulia sau Galați, precum și în nou-create episcopii asemeni celor din Giurgiu, Madrid (fotografia de dedesubt) sau Deva.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/este-pentru-prima-oara-cand-se-intampla-asta-unde-va-petrece-familia-regala-pastele_289228.html#ixzz471IoePj2

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.