spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Dumitru Boros: „Sunt consternat! Centrul Bârladului, centrul problemelor?”

- Advertisement -

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ

A treisprezecea zi de campanie, în care s-a implicat cu toate fortele si cu toatã echipa de consilieri, a fost cu „ghinion” pentru candidatul PNL Bârlad la functia de primar al localitãtii. Dumitru Boros a aflat, direct de la sursã, lucruri prea putin probabile: cele mai grave probleme sunt, culmea, în centrul Bârladului. „Sã renuntãm la a mai cosmetiza adevãrul si realitatea. Sã dãm florile la o parte si sã vedem exact ce neajunsuri au acesti oameni! Din pãcate, în spatele jardinierelor lumea îsi plânge în pumni!”, a concluzionat Dumitru Boros.

Candidatul PNL Dumitru Boros si-a dedicat sãptãmâna 16 – 22 mai unui domeniu extrem de sensibil pentru electoratul din Bârlad: sãnãtatea localnicilor si a copiilor. Asa cum a obisnuit, nemultumirile pe acest segment a vrut sã le audã direct de la oameni, în cadrul unor întâlniri spontane cu oricare dintre ei. Nu mai este un secret pentru nimeni cã Dumitru Boros a declarat în nenumãrate rânduri cã, ceea ce a constat, ca urmare a 20 de ani de administratie PSD, l-a uimit si mâhnit în asa mãsurã, încât de foarte multe ori s-a vãzut nevoit sã plece capul în fata oamenilor. În semn de respect pentru încãpãtînarea de a spera într-un trai mai bun sau doar pentru cã nu mai avea cuvinte de compasiune, Dumitru Boros a încurajat în permanentã electoratul, asigurându-l cã viata i se poate schimba în bine dupã data de 5 iunie. Prezenta constantã printre oameni l-a adus zilele trecute de-a lungul celui mai mare si, chipurile, modern bulevard din oras. Din zona Grãdinã, spre piata centralã si pânã la Confectii, candidatul PNL Bârlad le-a cerut consilierilor sã îsi scoatã agendele pentru a-si nota toate problemele oamenilor. Faptul cã, pânã la destinatia sudicã a traseului, unii si-au umplut de notite agendele este mai putin relevant, în raport cu realitatea constatatã. De la problema câinilor comunitari, care sufocã centrul localitãtii, a unor subsoluri de bloc pline de apã, a lipsei locurilor de parcare în preajma institutiilor publice si terminând cu mirosurile pestilentiale emanate de albia Pârâului Valea Seacã, lumea s-a „consolat” afirmând cã de ani buni are parte, în schimb, de jardiniere cu flori multicolore.

„Stiti cã am anuntat cã în aceastã sãptãmânã vom discuta cu electoratul nostru despre sãnãtate. Despre ce ar mai trebui fãcut în acest oras pentru ca oamenii sã trãiascã sãnãtos si în sigurantã din acest punct de vedere. Nu cred cã mai are rost sã spun cã am rãmas din nou consternat de ceea ce mi-au spus oamenii, fatã în fatã, atât mie, cât si echipei mele. Oamenii încã mai vorbesc de câinii comunitari, care le amenintã integritatea fizicã a lor si a copiilor lor, despre subsoluri de bloc pline de apã, care sunt un pericol major de infectii, despre lipsa locurilor de parcare în preajma institutiilor publice si a blocurilor de locuinte, care îi streseazã ori de câte ori vin acasã, dar si despre mirosurile grele si pericolul epidemiologic din albia Pârâului Valea Seacã. Pentru cã noi am venit, încã din precampanie, cu solutii concrete pentru fiecare din aceste probleme grave enuntate de electorat, sunt ferm convins cã pe 5 iunie Bârladul îmi va încredinta mandatul de a termina cu cosmetizarea problemelor reale ale orasului, fie cu flori, fie cu apã si parfum. Pe scurt, eu sunt consternat! Centrul Bârladului, centrul problemelor?”, a declarat candidatul Dumitru Boros.

Contactul direct cu bârlãdenii si promovarea solutiilor candidatului Dumitru Boros si a echipei sale de consilieri va continua si în zilele urmãtoare. Surprizele, ca si pânã acum, s-ar putea sã nu întârzie sã aparã, iar imaginea de oras semi-cosmopolit inoculatã de PSD în ultimii 20 de ani sã depãseascã realitatea expusã de oameni, de cei care o trãiesc cu adevãrat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.