spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
02-iun.-2024

Monstrul din Ciocani. Fetita acestuia povesteste cum mama sa a fost hãcuitã

- Advertisement -

HORROR… Mihaela Grigoras, în vârstã de 22 de ani, din localitatea Ciocani a fost ucisã de concubin cu nu mai putin de 33 de lovituri de cutit, pe fondul unei gelozii excesive si unei sãrãcii lucii în care trãia familia cu trei copii. Aceasta este concluzia procurorilor care au audiat-o si pe fetita de sase ani, cea care a vãzut întreaga scenã. Procurorul de caz, Liliana Deciu, seful Investigatiilor Criminale din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui, precizeazã cã nu existã nicio suspiciune privind un al treilea autor, Vasile Uruioc fiind singurul autor al uciderii femeii care i-a dãruit trei copii. Acesta a fost operat la Clinica ORL din Iasi, fiind în prezent în comã, la ATI Reanimare, starea sa fiind în continuare criticã.

Ieri a avut loc autopsia medico – legalã a Mihaelei Grigoras, de 22 de ani, din Ciocani, care a fost ucisã în dimineata zilei de 30 noiembrie de cãtre concubinul sãu, Vasile Uruioc, în vârstã de 27 de ani. Primele concluzii ale medicului legist aratã cã femeia a fost efectiv hãcuitã. „Mi s-a transmis cã are peste 33 de lovituri de cutit, concluziile nefiind încã definitive. Un singur lucru însã este clar: nu existã alt autor, în afarã de concubin. A fost audiatã astãzi (ieri – n.r.) si fetita de sase ani a celor doi concubini, în prezenta unui psiholog, iar fetita a spus cã s-a trezit când mama si tata tipau, iar când s-a dus la ei, a vãzut cum tata o bãtea pe mama. De altfel, fata a spus cã îi bãtea des si pe ei, nu numai pe mamã. Relatiile dintre ei erau tensionate, pe fondul lipsurilor materiale, trãiau cu cei trei copii într-o sãrãcie lucie. Cercetãrile sunt continuate, singurul autor fiind concubinul, care este în prezent operat la Iasi, în comã. Va fi audiat când vom avea acordul medicilor”, a spus procurorul Liliana Deciu. Vasile Uruioc a fost operat la Clinica ORL a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iasi, de prof.dr. Dan Mihai Cobzeanu, având plãgi tãiate în regiunea cervicalã. Este în comã, la ATI Reanimare, starea sa fiind în continuare criticã. Medicii cred însã cã, având în vedere vârsta (27 de ani), acesta va depãsi perioada criticã si va supravietui pentru a da socotealã în fata legii cã a ucis-o pe mama celor trei copii ai sãi. Minorii au ajuns la Protectia Copilului Vaslui, unde fetele de 6 si 3 ani sunt incluse într-un program de consiliere psihologicã, având în vedere cã au fost martore la uciderea mamei lor.

Vã reamintim cã Mihaela Grigoras, mamã a trei copii minori (de 2,3 si 6 ani), a fost ucisã cu sânge rece în fata micutei de 6 ani, de concubinul ei, cu care trãia de sapte ani, Vasile Uruioc (de 27 de ani). Dupã ce i-a tãiat gâtul femeii iubite, Vasile Uruioc a încercat sã se sinucidã, tãindu-si si el gâtul, cu acelasi cutit de bucãtãrie, cu lama de 18 cm, cu care si-a omorât concubina. Oribila faptã a fost descoperitã în dimineata zilei de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie, de mama Mihaelei, la care a alergat fetita de sase ani si a strigat-o: „Mamaie, mamaie, vino repede cã iar a bãtut-o tata pe mama si sunt amândoi într-o baltã de sânge”. Vasile Uruioc lucra de câteva sãptãmâni la Bucuresti, în constructii, iar pe 30 noiembrie dimineatã, la orele 4.00, a venit acasã si a gãsit-o pe concubina sa vorbind la telefon. S-a enervat cumplit, el fiind foarte gelos, i-a luat telefonul si l-a distrus, fãrã sã tinã cont cã femeia îi spunea cã vorbea la telefon cu sora ei, pe care o cheamã Andreea si îsi pregãtea ziua onomasticã. A hãcuit-o cu cel putin 33 de lovituri de cutit, iar dupã ce a realizat ce-a fãcut, a încercat sã se omoare si el, tãindu-si gâtul, însã a fost gãsit agonizând si salvat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.