spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Cum vede presa străină victoria zdrobitoare a PSD în alegerile din România

- Advertisement -

Succesul PSD la alegerile parlamentare nu a trecut neremarcat în afara ţării.

Succesul PSD la alegerile parlamentare nu a trecut neremarcat în afara ţării. Agenţia de ştiri Bloomberg titrează că social-democraţii revendică din nou puterea după triumful la vot, în timp ce Euronews pomeneşte despre o victorie răsunătoare a partidului lui Liviu Dragnea.

Succesul PSD la alegerile parlamentare nu a trecut neremarcat în afara ţării. Agenţia de ştiri Bloomberg titrează că social-democraţii revendică din nou puterea după triumful la vot, în timp ce Euronews pomeneşte despre o victorie răsunătoare a partidului lui Liviu Dragnea. Site-ul Politico scrie că preşedintele PSD a caracterizat rezultatul drept unul istoric, dar şi că refuză să facă o propunere de premier.

Americanii de la agenţia Bloomberg anunţă că social-democraţii din România se întorc la putere la un an după ce indignarea publică l-a forţat pe premierul numit de partid să demisioneze. Articolul remarcă şi declaraţia lui Liviu Dragnea de după anunţarea rezultatelor, că PSD va pune în practică toate promisiunile din campania electorală.

Tot despre Dragnea vorbeşte şi site-ul postului Euronews, care aminteşte că liderul social-democraţilor a promis reforme şi că a fost condamnat pentru fraudă electorală.

sursa: https://www.realitatea.net/cum-vede-presa-straina-victoria-zdrobitoare-a-psd-in-alegerile-din-romania_2012087.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.